reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 30 Eylül 2011, 21:36 1720 Görüntüleme

EFES DERSHANESİ EĞİTİME HAZIR

reklam
reklam

EFES DERSHANESİ YENİ KADROSUYLA EĞİTİME HAZIR

Selçuk Belediye Spor Efes Dershanesi yeni öğretmen kadrosuyla eğitim ve öğretim yılına kaliteli bir eğitim ile başlıyor.

İlçemizde eğitim sektöründe faaliyet gösteren Efes Dershanesi her geçen gün hedeflerini büyüterek öğrencilere daha kaliteli eğitim vermeyi amaçlıyor. Yeni yönetim ve öğretmen kadrosunda değişikliğe giden Efes Dershanesi’nin yeni Müdürü Hilmi Çalışkan olurken, Müdür Yardımcılığı görevine ise Hayrettin Acer getirildi. Başarılı eğitimciler arasında yer alan Edebiyat Öğretmeni Emine Yaprak, Matematik Öğretmeni Mehmet Emin Bağırsakçı ve İngilizce öğretmeni Emre Karaca’da dershanede görevlerine başladı.

Bundan beş yıl önce Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneği katkılarıyla açılan Efes Dershanesi ekibi olarak verdikleri sözü yerine getirmenin gururu içinde olduklarını dile getiren Dershane Müdürü Hilmi Çalışkan, “ ‘Amacımız Eğitime Katkı’ parolasıyla çıkılan bu yolda kuruluşumuzdan bu yana geçen süre içinde öğrencilerimizin artan başarıları net olarak gözlenmektedir. Daha önceleri 2 yıllık üniversiteleri kazandıkları için sevinen öğrencilerimizin günümüzde artık 4 yıllık üniversiteleri kazanabilecekleri puanları almalarına rağmen herhangi bir üniversiteye gitmek yerine bir yıl daha hazırlanarak hedefledikleri üniversiteye girmek istemeleri öğrencilerimizin kendilerinden ne kadar emin olduklarını göstermektedir. Kısacası artık üniversiteler öğrencilerimizi değil, öğrencilerimiz üniversiteleri seçmektedir” dedi.

Kadroya katılan yeni öğretmenlerle daha kaliteli daha çağdaş daha teknolojik bir eğitim verecekleri inancında olan Hilmi Çalışkan, ”Öğrencilerimizin başarma hırsı ve kazanma azmi, önce velilerini daha sonra öğretmenleri ve çevresindekileri daha fazla çalışmaya ve kaynak yaratmaya yönlendirmektedir. Amacımız doğrultusunda bize katkıda bulunabilecek her veli ve öğretmenle çalışmak bizi onurlandırır” dedi.

 

Bu haber 1720 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım