reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 22 Eylül 2011, 01:49 1208 Görüntüleme

İL GENEL MECLİSİ ŞİRİNCE YOLUNDA

reklam
reklam

İL GENEL MECLİS BAŞKANI VE ÜYELERİ ŞİRİNCE YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Birçok yerli ve yabancı turisti ağırlayan Selçuk ilçesine bağlı Şirince Köyünde, yolların genişletilmesi ile yeni yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek için İzmir İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci, İzmir İl Genel Meclis Üyeleri, Selçuk İl Genel Meclis Üyeleri ve Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin bir araya geldi.

Yol yapımı incelemesinden önce Selçuk Belediyesini ve Selçuk CHP İlçe Merkezini ziyaret eden İzmir İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci İl Genel Meclis çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Kartal Çeşme mevkisinden aslanlı havuzun bulunduğu Şehabettin Dede Caddesi'ne inen mevcut güzergahta bulunan 8 km uzunluğundaki alternatif yolun çeşitli kısımlarında yapılan banket genişletme çalışmalarını, korkuluk yapımı,  dere menfez çalışmaları ve büz döşeme işlerini yerinde inceleyen heyet şirince yolunun yapılan bu ön çalışmalarla asfalt kaplama yapımına hazır hale getirildiğini ve yakında asfalt döküm işlerine başlanılacağını dile getirerek ayrıca servis yolunda da onarım çalışmaları yapıldığına dikkat çektiler.

Şirince Köyü’nün yoğun trafik akışı nedeniyle kullanılan yol konusunda sıkıntı yaşandığını ifade eden İzmir İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci, “Açılan alternatif servis yolunun yol ağına alınıp alt yapı eksiklerinin tamamlanması halinde köy yolundaki ulaşımda rahatlama sağlanabileceğini ve böylelikle bu gelişmeler ile  ziyaretçi sayısının artarak turizme de katkı sağlanacağını”  dile getirdi.

Bu haber 1208 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım