reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 21 Eylül 2011, 12:08 1172 Görüntüleme

EFES YARARINA KONSER

reklam
reklam

EFES CELSUS KUTUPHANESINDE EFES YARARINA KONSER.YASEMIN PIRINCCIOGLU

YASEMIN PIRINCCIOGLU

GEMİ İLE GELEN TURLARA EFESTE MUHAKKAK BİR KONSER İZLETTİRMELİYİZ.

Belçika’nın klasik müzik orkestrası ,Queen Elisabeth Music Chapel Efes Antik Kenti Celsus kütüphanesinde  konser verdi. Konser  öncesi izlemeye gelenlere Agorada kokteyl verildi.

Konser öncesi konuştuğumuz Efes Vakfı başkanı İlk kurucu üyesi Yasemin Pirinççi oğlu şunları söyledi. “

Efes  Antik kenti binlerce yıllık geçmişi ile dünyanın  en önemli  tarihi ve kültürel varlıklarından birisidir. Bir buçuk yıl evvel kurduğumuz Efes Vakfı  bu eşsiz dünya mirasının korunmasına ,gelişimine ve uluslar arası  tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla  borusun Holdi

Ng yönetim kurulu  Başkanı Ahmet  Koca bıyık  liderliğinde  bir araya gelerek iş dünyası tarafından  kurulmuştur.

Vakfın ilk en büyük hedefi Efesi Ülkemizde yaşayan 75 milyon insanımıza tanıtmak sevdirmek korunmasında onlardan büyük destek almaktır.

İkinci amacımızda  bu değerli antik kentin  geliştirilerek korunması için  fonlar yaratmaktır.  Uluslar arası çapta tanıtım faaliyetlerini yoğunlaştırmaktır.  Restorasyonlara devam ettirmek bu nedenle gemi turları ile gelen turistlere özellikle İzmir ve Kuşadası limanlarına Efeste bu tür konserler düzenlemeye devam etmek gerekir.

 Efes geleceğe  en büyük kültür mirasıdır, işte bu mirası gelecek kuşaklara  çok daha güzel sağlıklı teslim etmek en büyük amaçlarımızdan birisidir.

Vakfımız son on dört yıldır efesteki kazı ve restarosyonlara destek olmaktadır. İş birliği içindedir. Bu geceki konser Kültür  ve Turizm Bakanlığımızın öncülüğünde,Ege Genç işadamları derneği (EGİAD) desteği ile düzenlenmiştir.

Şef  Jean-Claude Casadesus yönetiminde yaklaşık  bin kişilik guruba Mozart tan unutulmaz on adet enfes parçalar sundular.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1172 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım