reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 16 Eylül 2011, 23:22 1527 Görüntüleme

BABASININ MÜZESİNDE SANAT SERGISI

reklam
reklam

BABASININ UZUNYILLAR GÖREV YAPTIGI MÜZEDE İLK SANAT SERGISINI AÇTI.

Zehra Eda Üç baylar. 1981 yılında Manısada doğdu. İlkokula başlamadan Babası Efes Müzesine Arkeolog olarak atandı. Annesi Kaymakamlık Yazı İşleri müdürlüğüne. Zehra, İlk,Orta ve Liseyi  Selçukta okudu Liseden sonra Antalya Üniversitesi ,Çevre bölümünü bitirdi.daha sonra İzmir 9 eylül Üniversitesi Tekstil tasarımı aksesuar bölümünü okudu.  2007 yılında mezun oldu. Bir yıl bir şirkette  çalıştı. Daha sonra ayrılarak kişisel çalışmalara başladı. 3 yıllık emeği olan  deri aksesuarları sergisi açacak kadar eser oluşturunca, ilk kişisel sergisini babasının yıllarca, görev yaptığı, kendisinin de koridorlarında koşuşturduğu Efes Müzesinde  açtı.

 Zehra, deri genelde ayakkabı, ceket, mont,  çanta ,cüzdan  kemer gibi  yerlerde   malzeme olarak kullanılıyordu. Ben aksesuar olarak kullandım.  Bu gün sergimde yer alan  39 tabloyu, yüze yakında takıyı yaptım.

Sergim 29 eylüle dek açık kalacak.

Çok mutluyum. İçinde büyüdüğüm  Efes müzesinde sergi açmaktan “ diyor.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1527 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım