reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 11 Eylül 2011, 19:03 1207 Görüntüleme

AVUSTURALYADAN GELDİ ÇANAKKALEDE ALTIN MADALYA KAZANDI.

reklam
reklam

6200 METRELİK YÜZME YARIŞINDA BİRİNCİ OLDU.

Avusturalyanın Sydney şehrinde yaşayan, Scott BELCHER, EŞİ BAYAN Dıanne KERRY BELCHER, Avusturalyada tanıştıkları, Şerif Baykal’la beraber, on yıl evvel Türkiye’ye gelirler. Selçuklu Baykal Ailesinde konuk olurlar. Bazı yerleride gezerek dönerler. Scott makine mühendisidir.en büyük hobisi de yüzmektir. Uzun mesafeli yüzme yarışlarına katılmıştır.  5 km lik yüzme yarışlarında ödülleri vardır. Her yıl Çanak kalede 30 ağustosta  yapılan 6.200 metrelik yüzme yarışını TV den izlemiştir. Geçen yıl bu yarışa katılmak için gelmiştir. Ama Çanakkale’ye 31 Ağustos günü gelebilmiş ve katılmadan geriye dönmüştür.   Bu yıl bir hafta önceden gelir. 30 ağustos Asya Avrupa boğaz Yüzme yarışına katılır. 6200 metrelik yarışı birinci bitirerek Altın madalya alır.

Türkiye yi çok sevdiğini çok beğendiğini, burada  böyle anlamlı bir günde derece almanın onun için büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyleyen Scott ,madalya yı alır almaz, dostum Şerif Baykalın Ailesini selçukta ziyaret ettim bu başarıyı onlarla  paylaştım diyor.”

DHA VEYSEL EROL ÖZEL

Bu haber 1207 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım