reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 03 Eylül 2011, 23:24 1058 Görüntüleme

9. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni Yapıldı

reklam
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi ve Selçuk Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu 9. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni yapıldı. 9. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni Mehter Takımı eşliğinde gerçekleştirildi.

9. Geleneksel toplu sünnet şöleninde 40 çocuk sünnet ettirildi. Her yıl geleneksel olarak yapılan sünnet şöleninde coşku görülmeye değerdi. Maddi durumu iyi olmayan ailelerin 40 çocuğu sünnet ettirilerek gelenek bu yıl da sürdürüldü. Selçuk MHP ve Selçuk Ülkü Ocakları’nın organizasyonu ile gerçekleştirilen ücretsiz toplu sünnet şöleninde 40 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Bu yıl toplam 40 çocuğun sünnet olduğunu belirten Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener, bu uygulamanın önümüzdeki yıl da aynı heyecanla devam edeceğini söyledi.

 

MHP İlçe Teşkilatı önünde yapılan şölende, kıyafetlerini giyen miniklerin heyecanları, mutlulukları ve zaman zaman endişeleri yüzlerinden okunuyordu. Kıyafetini giyen miniğin kıyafetinin verdiği mutluluk endişelerini biraz olsun azaltıyordu. Sünnet kıyafetleri içerisinde çocuklarını mutlu gören aileler gözyaşlarını tutamadılar.

 

Dokuz yıldır Selçuk’ta gelenek haline gelen toplu sünnet şölenini bundan sonra ki yıllarda da devam ettirmek istediklerini söyleyen Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener "Yardıma muhtaç ailelere destek amaçlı olarak düşünülen sünnet şölenlerine geleneksel olarak devam edeceğiz. Düzenlenen bu tür etkinlikler, insanların kaynaşması, bir arada olması noktasında önemli. Amacımız bu bilinci oluşturmak. Bizim geleceğimiz olan genç kardeşlerimizin bu mutlu günlerini paylaşmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi Dokuzuncu sünnet şöleni boyunca da bizleri yalnız bırakmayan ve her türlü desteği sağlayan MHP Selçuk İlçe Başkanımız Levent Görür Bey’e, Yönetimine, Kadın Kollarımızın değerli üyelerine ve teşkilatımızda bulunan tüm arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bize daima destek veren, gün geçtikçe çoğalan, şölenimize maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen tüm Selçuk halkına teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

 

Manisa Şehzadeler Mehteran Takımının MHP ilçe binası önünde verdiği konser Selçuklular tarafından büyük beğeni topladı. Sünnet şölenine katılan tüm vatandaşlara MHP İlçe Başkanlığı lokma, tavuklu pilav ve ayranın yanı sıra, yine MHP ilçe Başkanlığının daveti ile ilçeye gelen Osmanlı Macunu, şerbet ve pamuk helvası ikram edildi.

 

Mehter takımı eşliğinde Selçuk’un en işlek caddelerinde yapılan yürüyüşten sonra sünnet çocuklarının kesimine geçildi.

Bu haber 1058 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım