reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 26 A?ustos 2011, 15:18 1454 Görüntüleme

HESABA İTİRAZLA BAŞLAYAN KAVGA ÖLÜMLE BİTTİ

reklam
reklam

SELÇUK STAR GAZİNOSUNDA HESABA İTİRAZLA BAŞLAYAN KAVGA, SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNÜNCE, MEKAN SAHİBİ MUSTAFA EJDER ÖLDÜRÜLDÜ

gittikleri gece kulübünde eğlendikten sonra gelen hesaba itiraz eden 5 genç, mekan sahibi ve çalışanlarıyla kavga etti. Dışarı atılan gençlerden 24 yaşındaki A.Ö., iddiaya göre evinden aldığı av tüfeğiyle ilk kavgada yaralanan ve tedavi için ambulansa bindirilen işletme sahibi Mustafa Ejder’i vurarak öldürdü. Olayda bir polis memuru da hafif yaralandı.
Olay, saat 02.00 sıralarında İsa Bey Mahallesi, Atatürk Caddesi’ndeki gece kulübünde meydana geldi. İlçede oturan A.Ö., 4 arkadaşıyla birlikte eğlenmek üzere gece kulübüne gitti. Bir süre eğlenen grup, gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan ayrılmak üzere hesabı istedi. 5 arkadaş, hesaba itiraz edince tartışma çıktı. İşletme sahibi 53 yaşındaki Mustafa Ejder de tartışmaya girince olay büyüdü. İki grup arasındaki tartışma kavgaya döndü ve 5 arkadaş mekandan atıldı.

Bu arada, kavgada yaralanan işletme sahibi için olay yerine ambulans çağırıldı. Dışarı atılmalarını gururuna yediremeyen A.Ö., yakındaki eve gidip içinde domuz kurşunu olan av tüfeğini alarak yeniden gece kulübünün önüne geldi. Gözü dönmüş genç, ilk kavgada yaralanan ve tedavi için ambulansa bindirilen işletme sahibi Ejder’e ateş açtı. Olayda ismi öğrenilemeyen bir polis memuru hafif yaralarken, Ejder da hayatını kaybetti.
Polis, A.Ö.’yü gözaltına alırken, ele geçirilen otomatik tüfekte 5 fişeğin daha olduğunu tespit etti. Ejder’in cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. A.Ö. ile arkadaşlarının ise gözaltında sorgularının sürdüğü belirtildi.
Öte yandan olayda yaralanan polis memuru ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1454 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım