reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 24 A?ustos 2011, 01:13 1163 Görüntüleme

Şirince Yolu genişletiliyor

reklam
reklam

Birçok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan tarihi Rum Evleriyle ünlü Şirince Köyünün yolları genişletiliyor.

Ziyaretçilerin daha huzurlu ve rahat gidip gelebilmeleri açısından başlatılan yol yapım çalışmalarını Selçuk Kaymakamı Aziz İNCİ, İzmir Özel İdare Genel Sekreteri İrfan İÇÖZ ve Şirince Köyü Muhtarı Levent APAK yerinde incelediler.Öncelikle mevcut güzergahta yapılan genişletme çalışmalarını denetleyen Özel İdare Genel Sekreteri İrfan İÇÖZ  ve Selçuk Kaymakamı Aziz İNCİ özellikle turizm sezonunda mevcut yolun bu haliyle ihtiyacı karşılamadığı, trafik akışında aksamaların yaşandığı, hatta bazı zamanlarda yoğunluktan dolayı akışın tamamen durduğu belirtilerek yapılacak olan genişletme çalışmaları ile trafiğin rahatlayacağı vurgulandı. Selçuk Kaymakamı Aziz İNCİ bu çalışmalar için İl Özel İdaresinden gerekli araç ve ekipman desteğini aldıklarını ve çalışmaların aralıksız olarak sürdürüldüğün belirtti. Genişletme çalışmalarının akabinde mevcut yolun satıh kaplamasının yapılacağı ve bunun ile ilgili ihalenin yapıldığını hatırlatan Selçuk Kaymakamı Aziz İNCİ, işin kısa sürede bitirilmesi için herkesin elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini ifade etti.

 

Şirince’ye Alternatif Yol Yapılıyor.

 

         Şirince Köyüne mevcut yola alternatif olarak yapılması planlanan ve bu bağlamda çalışmaları başlatılan yol üzerinde incelemeler yapan Selçuk Kaymakamı Aziz İNCİ ve İzmir Özel İdare Genel Sekreteri İrfan İÇÖZ, Şirince Köyünden gelerek Selçuk ilçesi Kartalçeşme Mevkiinden aslanlı havuzun bulunduğu Şehabettin Dede Caddesine inen yolda yapılan çalışmaları yerinde denetlediler. Yapılan bu alternatif yolun Şirince Köyündeki trafiği oldukça rahatlatacağını, ayrıca bu yolun Selçuk Turizmine katkı sağlayacağını belirten Selçuk Kaymakamı Aziz İNCİ, alternatif yolun yapımı sırasında arazi sahiplerinin kendilerine gösterdiği kolaylık nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Kaymakam Aziz İNCİ, ayrıca Şirince Köyü Muhtarı Levent Apak’ında bu çalışmalar süresinde özverili bir şekilde katkıda bulunduğunu belirterek, Muhtar Levent Apak’a bu katkılarından dolayı teşekkür etti.

Selçuk Kaymakamı Aziz İNCİ yolun Belediye sınırları içerisinde kalan kısmının yapımı için Belediye Başkanlığı ile gerekli Köyü’nün tam bir ring yoluna kavuşmasının sağlanacağını ifade etti.

         Özel İdare Genel Sekreteri İrfan İÇÖZ de; gerek mevcut yolun genişletilmesi için gerekse alternatif yolun yapımı için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek; “Şu an bu iki yoldaki çalışmalar için gerekli araç ve ekipman desteğini saylamaktayız. Cumartesi ve Pazar günleri dahil olmak yazışmaların yapıldığını ve gelecek yıl programına alındığını ve bu sayade Şirince üzere aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ayrıca yapılmakta olan bu yeni yolun gelecek sene asfalt programına alınması için gerekeni yapacağız. Böylece gözde turizm merkezlerimizden olan Şirince Köyü’nün en büyük sıkıntılarından birini çözmüş olacağız” şeklinde konuştu.

VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 1163 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım