reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 23 A?ustos 2011, 13:45 1079 Görüntüleme

KASİS KAZALARI ÖNLEYEBİLİR !

reklam
reklam

EFES ALT GİRİŞİNDEKİ YEDİ UYURLAR KAVŞAĞINDAKİ ÜÇ YOL YAPILACAK KASİS KAZALARI ÖNLEYEBİLİR.

Efes dünyanın en büyük açık hava müzesi. Efes Alt kapı ve üst kapı girişleri de dünyanın en yoğun trafik kargaşasını yaşıyor. Üst kapıda Dükkanların arasında kalan meryemana yolu dar ve yetersiz. Meryem anadan gelen otobüsler turist indiriyor. Aşağıdan gelenler indiriyor. Gel gör o anki curcunayı.

Alt kapı girişinde, yedi uyurlardan, Selçuktan gelen ve Efes’ten çıkış yollarının kesiştiği bir kavşak var.

Bu kavşakta hiçbir arabanın Efese dönüş anında  birbirini görme şansı yok. Her yıl burada onlarca kaza oluyor. Burada yapılacak tek iş, birere kasisi yapmak. Alınacak tek önlem buraya birere kasisi yapmak.

Selçuk Pamucak minübüscüler kooperatifi başkanı Gürbüz Tunçtan, bu konuda birkaç yere  müracaat ettik ama bizi dinleyen yok. Biz yapamayız yaptıramayız. Buraları birinci derece sit alanı, çivi bile çakmamız mümkün değil. İlgililerden bunun yapılmasını istiyoruz. Bu kavşakta bir gün çok ölümlü kazalar kaçınılmaz olacaktır. “diyor.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1079 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım