reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 23 A?ustos 2011, 13:28 932 Görüntüleme

Selçuk ta Eğitim Zaferi

reklam
reklam

Selçukta bir eğitim kalesi gibi duran ve yıllardır çok sayıda öğrencinin başarılarına katkı sunan Selçuk Belediye Spor Kulubü Derneği Efes Dershanesi SBS ve LYS sınavında bu yıl da büyük başarı elde etti.

Orta öğretime geçiş amacıyla düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı SBS’ de yüzde 86 gibi alkışlanmaya değer bir başarı gösteren Selçuk Belediye Spor Derneği Efes Dershanesi Üniversite yerleştirme sonuçlarına göre de yüzde 78 lik bir başarı yakaladı.

Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine öğrenci göndermenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Selçuk Belediye Spor Derneği Efes Dershanesi Müdürü Nurhan YETİZ ‘‘Efes Dershanesi bir kez daha kendisine güvenenleri mutlu etti. Dershanemiz düzenli ve sistemli çalışma programı öğretmenlerin üstün gayreti ile bu sonuca ulaştı. Eğitimi ön planda tutarak amacına ulaşan dershanemiz,  gelecek öğretim yılında da daha iyi sonuçlara ulaşmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Gelecek öğretim yılında da aynı binada faaliyetini sürdürecek olan dershanemiz ilçemizdeki başarının da artmasına katkı koyduğu bir gerçek. Bunu görmemek mümkün değil 2008-2009-2010 ve 2011 yıllarını üniversite yerleştirme sonuçlarını karşılaştırmak bu gerçeği görmek için yeterli. Bu vesileyle öğrencilerimi, velilerini ve onların yetişmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerini, Efes Dershanesinde birlikte çalışmaktan gurur duyduğum tüm mesai arkadaşlarımı yürekten kutluyorum ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi

Bu haber 932 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım