reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 04 A?ustos 2011, 11:12 1424 Görüntüleme

AZİZ KOCAOĞLUNA SİTEM DOLU MEKTUP VAR.

reklam
reklam

SELÇUK LU EMEKLİ MUHTARDAN AZİZ KOCAOĞLUNA SİTEM DOLU MEKTUP VAR.

Selçuk’ta uzun yıllar, PTT dağıtıcısı olarak çalışıp emekli olan Adil AVCI

Atatürk mahallesinin  dört dönem muhtarlığını da yaptı. Muhtarlığı dönemin de diğer muhtarlarla birlik olup Selçukun sorunları ile yakından ilgileniyo9rlardı. Her konuda bürokratlara yardım ediyorlardı.

İkinci emekliliğini yaşayan Muhtar Adil AVCI hala selçukun sorunları ile ilgileniyor. Azizi Koca oğluna sitem dolu bir mektup yazdığını söyleyen Adil AVCI mektubun içeriğini kısaca şöyle özetliyor “ Hızlı tren selçuğa gelmesi gerekli çok önem taşıyan bir sorundu. Torbalıya dek gelmesi hiçbir anlam ifade etmiyor. Turistler İzmir’den Selçuğa geliyorlar. Bu unutulmamalı. Selçuk Hala Büyük şehrin üvey evladı gibi. Başkanın çıkarttığı “BÜYÜKŞEHİR “ dergisi nedense  selçuka gönderilmiyor. Selçuk’tan hiç bahsetmiyor.Selçuk Pamucak Sahili 9 km.lik bir plaj sahili bu sahilde, özürlüler kampı açılabilir. Buna bir an evvel el atmalıdır.

Diğer ilçelere yapılan destek ve yatırımlar selçuka yapılmıyor.

Bir an evvel sayın başkan Azizi Koca oğlu Selçuğu ziyaret etmeli muhtarlarla  bir toplantı yapmalı halkın isteklerini dinlemelidir.” Diyorum.ben adil avcının mektubunun bir bölümünü aynen aşağıya yazdım.

DHA VEYSEL EROL

SAYIN BAŞKAN AZİZ KOCAOĞLU

İZMİR BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

Haziran 2011 büyük şehir belediye broşürü,Tüm İzmirlilere,İlçelere, beldelere kadar yapılanlar halka duyurulmuş,bildirilmiş yal nız İzmir’de yayınlamış,olduğunuz. Büyük şehir hizmetlerinin en ücra köşeye kadar  halka iletilen hizmetler. Tüm İzmirlilere,İlçeler beldelere kadar  yapılanlar halka duyurulmuş,bildirilmiş yalnız İlçeler arasında Selçuk’un adı geçmemiş,hiçbir hizmet gelmemiş Selçuk yaya kalmış.Selçuk’un mahalli idarecileri tabiri caizse uyumuş kalmışlar. Büyük şehir belediye meclisinde selçuktan hiç  meclis üyesi yokmudur.Selçuk halkı için bildirilmiyor.yoksa selçuktan yapılacak hiçbir hizmet yokmudur. Selçuk halkı bu yıl ekonomik yönden geri kaldı.mahalli idarecilerde turizm yönünden  ilçemize gelen ziyaretçilerde çarşıya gelip gezmiyorlar.

Son günlerde de Efes antik kanalın açılması  için çalışılacağı konuşuluyorEfes giremediği gibi Pamucağada giremeyecektir. Ayrıca Efes’teki THK hava alanı da yer değiştirir.Geçmişte ben ve muhtar arkadaşlarım Selçuk bütün turistik,ekonomik yönden yapılması önerisine çalıştık.ama ne yazıktır ki, hükümetler selçuka bir  büyük hizmet yapamadılar. sizden bu hizmetin yapılmasını bir Selçuklu olarak istiyorum. Ve öneriyorum.

Sayın başkanım pamucak sahili geniş bir  sahil, burada binlerce dönüm hazine arazisi var.buraDA DEVAMLILIĞI OLAN BEDENSEL  ÖZÜRLÜLER KAMPI AÇMANIZI ÖNERİYORUM.VE DE İSTİYORUM.SİZİN YAPACAĞINIZA GÜVENİYORUM.ESERİNİZ BİR TARİH OLARAK KALACAKTIR. SAHİL GENİŞ BİR KUMLUK ŞERİT HALİNDE UZANIP GİDİYOR.ÇOĞU ECRİMİSİL OLAREAK KULLANILIYOR.arazi içinde zeytin ağaçları var.zeytin köyün önünde kuş cenneti var.gebe kirse gölü var.sarı kayadan çıkan tatlı su ile deniz birleşiyor. Diye uzayıp gidiyor.

Bu haber 1424 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım