reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 02 A?ustos 2011, 12:36 2375 Görüntüleme

ANTALYALI FİZYOTRAPİST EFES MÜZESİNDE RESİM SERGİSİ AÇTI.

reklam
reklam

Özden Ülken Gönür, Antalyalı Fizyoterapist, Efes Müzesi Hikmet Gürçay sanat Galerisinde resim ve seramik sergisi açtı. Serginin açılışında Selçuklular yanındaydı.

          Özden Hanımın Babası  Öğretmen Ramazan Ülken  1957 yılında Selçuk’ta  ilk ortaokul kurucularından ve okulun müdürüydü. 7 yıl Selçukta Görev Yapmıştı. Özden Hanım babası ile Selçuğa geldiğinde 4 yaşındaydı. İlkokulu burada okumuş 1965 yılında göç ederlerken birçok ilkokul arkadaşını selçukta bırakmıştı.

      Aradan tam 46 yıl geçmişti. Selçukta resim sergisi açıyordu. Tüm ilkokul arkadaşları ve babasının yakın dostları onun yanındaydılar.

        Özden Hanım Antalya’da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapist bölümü mezunu .şu anda emekli. Resim çalışmalarına 1993 yılında başlamış. Bir çok ünlü ressamdan ders almış. Bu gün selçukta açtığı resimlerinde Efes ten ve selçuktan esinlenmiş. Antalyayıda unutmamış.

      Bu güne dek  13 karma resim sergisine katılmış. Üçüncü kişisel sergisini de Selçukta açtı.

Sergi 15 ağustosa kadar açık kalacak.

VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 2375 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım