reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 28 Temmuz 2011, 12:52 1154 Görüntüleme

KORELİLER ÇOCUKLARINI ON ÜLKEYE GÖNDEREREK EĞİTİME TABİ TUTUYORLAR.

reklam
reklam

KORELİLER 8- 14 YAŞ ÇOCUKLARINI, EN AZ BİRYIL, ON ÜLKEYE GÖNDEREREK GEZEREK, GÖREREK YAŞAYARAK EĞİTİME TABİ TUTUYORLAR.

     Koreliler çocuklarını  bir yıl dünyanın yirmi ülkesine göndererek , GEZEREK,YAŞAYARAK,GÖREREK eğitme tabi tutuyor. İşte bunlardan 33 tanesi üç öğretmeni ile birlikte Selçukta  Carden Kampingde  çadırlarda kalıyorlar. Bu çocuklar bizim  sekiz yıllık eğitim gören çocukların seviyesindeler. En küçüğü 8 ,en büyüğü 14 yaşındalar. Her çocuğun sırtında  30 kiloluk çantalar  var. Bu çantalarda yiyecek içecek için kullandıkları bir tek metal kap, çatal, bıçak ve kaşık var uyku tulumları,  ders araçları var.

Kampingte sabah altıda kalkıyorlar. Sabah sporu, daha sonra  kendi hazırladıkları kahvaltılarını yapıyorlar. Daha sonra  çevre gezisi yapıyorlar. Kaldıkları yerin kültürünü geleneklerini araştırıyorlar. Kaldıkları yerde müzik yapıyorlar. Gösteri yapıyorlar. Kendi kültürlerinden  örnekler veriyorlar. 

Selçukta 18 gün kalacak olan gurup, daha sonra  başka ülkeye  gidecekler.

VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 1154 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım