reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 28 Temmuz 2011, 12:46 1100 Görüntüleme

TEK YASAL V E TURİZM BELGELİ KARAVAN KAMPİNGİ SELÇUKTA

reklam
reklam

TÜRKİYENİN EGE BÖLGESİNDEKİ TEK,YASAL V E TURİZM BELGELİ
KARAVAN KAMPİNGİ SELÇUK TA BULUNUYOR FAKAT SELÇUK UN TANITIM BROŞÜRÜNDE YER ALMIYOR.

GARDEN KARAVAN KAMPİNGİ BULAMAYAN KARAVAN TURİSTLERİ GERİ DÖNÜYOR.

KAMPİNGE GİDEN YOLDANDA BİR ARABA ZOR GEÇİYOR.

Selçuk’un kale arkası denilen bölgesinde, Türkiye’nin Ege  Bölgesindeki tek yasal ve turizm belgeli karavan kampingine gelen karavan turistleri kampingi bulamayınca geri dönüyorlar. Bu yüzdende Selçuk döviz kaybına uğruyor. 

Bu karavan kampingi bulmak için Efes’teki Jandarmaya kadar giden İtalya Karavan Kampingcileri dernek başkanı  PIETRUCCİ  MARİO VE EŞİ DURASTANTE DOMEMEA  bakın neler  söylüyor.” İtalya başta olmak üzere  selçuktaki carden karavan kampingi bilmeyen karavancı yok.  Balkanlardaki karışıklıklarda  yavaşlayan karavanla geziler bu yıllarda artmaya başladı. Selçuktaki tanıtım broşürlerinde  kampingin yeri gösterilmediği için. Bulamayan karavan turistleri geri dönmek zorunda kalıyorlar. Bulanlar olsada Kampinge giden yolun darlığı yüzünden karavanlar çiziliyor. Zarar görüyorlar. Buda yetmezmiş gibi kampingin yolu üzerindeki tarihi caminizin önündeki kargaşa ve yanlış park etmeler. Bazı işletmelerin masalarını yolun içine kadar koyması geçişleri zorluyor ve çok çirkinlikler oluşturuyor.

Sayın Kültür ve Turizm Bakanının bu konuya el atmasını dişliyoruz “ dediler.

 

VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 1100 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım