reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 08 Temmuz 2011, 21:09 1012 Görüntüleme

Belediyeden TEDAŞ a Çağrı

reklam
reklam

YA İZİN VER YA AYDINLAT

Selçuk’ un en kalabalık mevkisi olan Kubilay Caddesi Tedaş tarafından karanlığa terkedildi.

Selçuk’un en işlek yeri olarak bilinen Kubilay caddesinde Belediye’nin yaptığı elektrik direklerinin elektiriği Tedaş tarafından kesildi. Kubilay caddesinde yeterli aydınlatma yapılmamasına Selçuk halkı büyük tepki gösterdi. Geceleri caddede yürümekte zorluk çektiklerini belirten yerel halk, Bir an önce caddenin aydınlatılmasını istedi. Kubilay caddesinde bir kısmın yetersiz aydınlatıldığını Cenka Oteli civarında ise hiçbir aydınlatma yapılmadığı ile ilgili şikayetlerini dile getiren bölge sakinleri, Tedaş’ın kendi görevini ihmal ettiğini, ya Belediyenin aydınlatma sistemlerine izin verilsin ya da Tedaş Görevini yerine getirerek bu aydınlatma sorununu çözsün dedi.

Bir aydır gece aydınlatması kesilen caddenin sakinleri bu sorunun bir an çözülmesini talep ediyor. Geçtiğimiz günlerde

Selçuk ilçesinin tarihi Ayasuluk Kalesi’nin de elektriği Tedaş tarafından kesilip aboneliğinin Belediyeye bağlanması istenmişti.

Bu haber 1012 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım