reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 08 Temmuz 2011, 21:05 1061 Görüntüleme

GENÇLİK KAMPI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından gençlere yönelik ücretsiz olarak düzenlenecek olan Gençlik Kampı için kayıtlar başladı.

Okulların tatile girmesiyle birlikte gençlerin boş zamanlarını değerlendireceği ve güzel arkadaşlıklar edineceği yaz kampına 14-17 yaşları arası toplam 70 öğrenci alınacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan Kamp Pamucak’ta yapılacak.10 gün sürecek olan kamp, 13 Temmuz Çarşamba günü başlayacak. Gençlik Kampı 18 -22 Temmuz, 25 -29Temmuz tarihleri arasında 5 er günlük periyodlarla düzenlenecek.

 

Selçuk’ta yaşayan öğrenciler, 10 gün boyunca, denizin, güneşin ve doğanın keyfini çıkaracak, bilgi ve becerilerini arttıran aktiviteler yapacak. Gençlerin faydalanabileceği kampta voleybol, satranç halk oyunları dağcılık, oryantiring (haritada yön bulma) eğitimleri ve birçok aktivite yer alacak. Kamp için kayıtlar Selçuk Belediyesi Kültür ve Eğitim Müdürlüğüne 13 Temmuz Çarşamba gününe kadar şahsen yapılabilecek.

Bu haber 1061 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım