reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 04 Temmuz 2011, 19:31 1783 Görüntüleme

Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzu Sezonu Açtı

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzu Selçuk belediyesi bayındırlık işleri şefliği tarafından bakımı yapılarak sezona açıldı.

2 Temmuz tarihinden itibaren hizmete giren Selçuk Belediyesi yüzme havuzunun, Selçuk Belediyesi tarafından sezon hazırlıkları tamamlandı. Su taşma kanalları, ızgara duş ve tuvalet tamiri yapılan yüzme havuzunda seramik döşemelerde yapılarak bakım çalışmaları uygulandı.

Sıcak ve bunaltıcı havalardan uzaklaşarak güneşlenmek, serinlemek, günün yorgunluğunu atarak hoşça vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olacak olan yüzme havuzunda Selçuk Belediyesi vatandaşlara daha iyi bir hizmet vermek adına bakım ve onarım faaliyetlerini tamamladı. 

Yarı olimpik ölçülere sahip yüzme havuzu çocuk havuzu, geniş yiyecek ve içecek yelpazesine sahip kafeteryası, soyunma kabinleri ve dinlenme salonları ile Selçuk halkına konforlu bir ortam sunacak.

Yaz spor okulları kapsamında bireysel olmak üzere 6-15 yaş grubu arasına salı, perşembe ve cumartesi günleri saat 10:00 ile 12:00 arasında yüzme dersleri uzman eğitmenler tarafından verilecek. Selçuk Belediye yüzme havuzu hafta içi her gün saat 12.00’den 18.00’e kadar Pazar günleri ise 10.00 ‘dan 18.00 ‘e kadar halkla hizmet verecek.

Bu haber 1783 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım