reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 27 Haziran 2011, 00:28 2181 Görüntüleme

AQUA FANTASY DE YENİ KAYDIRAK

reklam
reklam

AQUA FANTASYNİN YENİ KAYDIRAĞI BU GÜN ÇEŞİTLİ GÖSTERİLERLE AÇILDI.

KAYDIRAK AÇILIŞINDA YILANLI KIZLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Selçuk Pamucak sahilindeki ,Türkiye’nin bir numaralı su parkı olan Aqua Fantasy’ yeni bir kaydırağı daha kullanıma açtı.  Master Blast adındaki yeni kaydırak hem aşağıya hem de yukarıya doğru kayma ayrıcalığını yaşatıyor insanlara.

Çift kişilik botlarla kayılabilen, adrenalini yüksek seviyedeki kaydıraktan kayanlar, bir süre yokuş aşağı gittikten sonra kaydıraktaki yokuşları da çıkmaya başlıyorlar.

Kaydırakta iki yokuş bulunduğunu belirten Aqua Fantasy Su Parkı Müdürü Muharrem Atilla açılış töreni nedeniyle, su parkı giriş fiyatında yüzde 40 indirim yaptıklarını belirtti.

İçerisinde zaten yoğun bir eğlence ortamı bulunan Aqua Fantasy Su Parkına, geçen yıl iki kaydırak eklendiğini ve bu yıl da yokuş yukarı çıkan Master Blast’ın katılması ile eğlencenin doruğa çıkacağını söyleyen Muharrem Atilla, şunları söyledi:

“Günlük girişi çok ucuzlatan sezon üyeliği kampanyamız halen devam ediyor. 175 lira ödeyerek sezon üyesi olanlar, yaz boyunca her gün su parkımızdan yararlanma olanağına sahip oluyorlar. Aqua Fantasy Su Parkı bilindiği gibi Dünya’nın en keyifli işini yapan kişi olarak İngiltere’de yayınlanan gazetelerde haberleri yer alan ve turizm kuruluşları için Dünya’daki su parklarını denetleyen İngiliz turizm denetçisi tarafından, Dünya’nın en başarılı üç parkı arasında gösterilmişti”

bu günkü açılışta Rus revü kızları boyunlarındaki piton yılanları ile  gösteriler yaptılar. Su parkı kadar kızlar ve onların yılanları büyük ilgi gördüler.

VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 2181 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım