reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 20 Haziran 2011, 22:31 1023 Görüntüleme

Üniversite Adaylarına Selçuk Belediyesi nden Destek

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Lisans Yerleştirme Sınavına katılacak öğrencileri sınav yerlerine ücretsiz taşıdı. 18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazartesi günü İzmir ve Aydın da sınava giren 56 öğrenci ve 36 veli sınav merkezlerine götürüldü ve tekrar Selçuk a getirildi.

Sabah 07:00’den itibaren Selçuk Belediye’si önünde buluşan öğrenciler ve veliler 6 araç ve 6 görevli eşliğinde sınav merkezlerine nakledildi. Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa ÜLGÜR bir Selçuk geleneğine dönüşen sınav bölgelerine öğrenci götürme çalışmasının, hayatlarının kritik bir dönemecinde bulunan üniversite adaylarına Selçuk Belediyesi’nin desteği olduğunu ifade etti.

Sınav heyecanın yanı sıra sınava yetişme ve sınava gireceği okulu bulma kaygısı yaşayan öğrenciler ve velileri de bu çalışmadan büyük memnuniyet duydu.

 

25 – 26 Haziran 2011 tarihlerinde yapılacak LYS-3 Edebiyat-Coğrafya Sınavı ve LYS-2 Fen Bilimleri Sınavı için de Selçuk Belediyesi’nin öğrenci nakil hizmeti sürecek.

Bu haber 1023 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım