reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 02 Haziran 2011, 13:21 1355 Görüntüleme

HATİCE KILIÇASLAN EFES MÜZESİNDE

reklam
reklam

İZMİRLİ RESSAM HATİCE KILIÇASLAN EFES MÜZESİNE KİŞİSEL RESİM SERGİSİNİ AÇTI

 Selçuk Efes Müzesinde ki Hikmet Gürçay sanat galerisinde  çağdaş sanat eserleri sergileri devam ediyor. Mayıs ayının sergisini İzmirli ressam Hatice  Kılıç aslan açtı. Ressam Hatice Kılıç aslan 1965 yılında İzmir’de doğmuş.1984 yılında DEÜ İzmir Meslek Yüksek okulu  İktisadi ve idari  programlar bölümünü bitirmiş. Özel bir şirkette yönetici asistanı olarak iş hayatına atılmış.

Bu arada resim merakını bir türlü içinden atamamış.değerli hocaların kurslarına katılmış. Sanata olan sevgisini resim dalında perçinlemiş. Resimlerinde yaşadığı doğaya,aşka barışa  dair konular işlemiş hep. Bunun yanı sıra ana doludaki yaşamış uygarlıkları da tuvallerine yansıtmayı unutmamış. Kısaca dünyaya kendi kültürümüzü ,kendi özümüzden beslenerek okyanusta bir damla misali  re esimlerle anlatmaya çalışmış hep. Bu güne dek 5 kişisel sergi açmış. 6 cısını da  Selçuk Efes müzesinde açtı. 8 karma sergiye katılmış. Ressamın sergisi 15 mayısa dek açık kalacak.

VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 1355 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım