reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 21 Mayys 2011, 13:07 1978 Görüntüleme

MISS APOLLON GUZELLIK YARISMASI ÜÇ YASINDA

reklam
reklam

YARISMANIN GUZELLERI EFESI GEZDI. AQUAFANTASY DE STRES ATTILAR

Didimde Peninsula Tours acentası tarafından iki senedir yapılan Miss Apollon güzellik yarışmasının üçüncüsü de bu yıl yapılıyor. Rusya,(Sıbırya,Ural,Altay,Gürcistan).Ukrayna, Beler us, 7 ülkeden gelen, 23 güzelin,  katıldığı Miss APOLLON güzellik yarışmasının üçüncüsü Didim İlçesinde Penunsula Turizm Acentası tarafından yapılıyor. Yarışma sürerken güzeller çevre gezisi de yapıyorlar. Bu gün Selçuğa gelen güzeller Meryem ana evinde hacı olduktan sonra Efes antik kentini gezdiler. Oradan da Pamucaktaki dünyanın en büyük beşinci su parkı molan Agua Fantasy de  ziyaret ettiler.

Geziye bikinilerini  almayan güzeller, Burada eğlenemedikleri için çok üzüldüklerini ama en kısa zamanda buraya tatile geleceklerini, Efesi görmenin de kendileri için büyük bir ayrıcalık olduğunu, kraliçe seçilmeseler de böyle bir yeri gördükleri için mutlu olduklarını söylediler. Otel Müdürü Haluk Alay ve Su parkı müdürü Muharrem Attıla tarafından gezdırılen güzeller daha sonra tesislerde yemek yiyerek ayrıldılar .

DHA VEYSEL EROL- LATİF SANSÜR





Bu haber 1978 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım