reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 19 Mayys 2011, 01:44 1359 Görüntüleme

CHP Selçuk Gençlik Kolları 19 Mayıs Mesajı

reklam
reklam

CHP Selçuk Gençlik Kolları Başkanı Uğur Gülbay 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yayınladı.

            Gülbay mesajında: "19 Mayıs,  Samsun'dan başlayan milli şuur ve heyecanın Türk Milletinin var olma mücadelesinin bir dönüm noktası olması bakımından her zaman hatırlanması gereken tarihi bir olay olduğuna dikkat çekti. Gülbay, "Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlik, bir milletin geleceğidir. Geleceğimizin güvencesi sevgili gençlerimizin, tarihin dönüm noktaları olan bu anlamlı günü iyi öğrenerek,  sonuçlar çıkarmaları  önemlidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Yarının yetişkinleri olan gençlerimize mutlu, huzurlu ve donanımlı olmaları için her türlü desteğin verilmesi, iyi yetişmeleri konusunda önlerine çıkan sorunların giderilmesi hepimizin görevi olmalıdır. Fakat son zamanlarda gençlik haksızlıklara uğramaya devam ediyor YGS de çıkan şifreleme sistemi 1 Milyon 700 bin genci mağdur durumda düşürmüştür. Üniversitelerde parasız eğitim için mücadele eden arkadaşlarımız baskı ve zulme uğramaktadırlar. Yeni İş olanakları yaratamayan iktidar Milyonlarca genç işsiz üretmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum " dedi.

Bu haber 1359 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım