reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 Mayys 2011, 12:02 1340 Görüntüleme

TÜRK HAVA KURUMU SELÇUK TA ATAKTA

reklam
reklam

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Sayın Osman YILDIRIM, THK Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Şube Başkanı Hami GÜRTUNCA, Gökçen Havacılık Genel Müdürü Volkan YILMAZER, Efes Havaalanı Müdürü Sayın Muzaffer KARACA ...

            Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Sayın Osman YILDIRIM, THK Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Şube Başkanı Hami GÜRTUNCA, Gökçen Havacılık Genel Müdürü Volkan YILMAZER, Efes Havaalanı Müdürü Sayın Muzaffer KARACA ve THK Selçuk Şube Başkanı Sayın Şaban Cem SÖĞÜTÇÜ ile birlikte Selçuk Kaymakamı Sayın Aziz İNCİ’ yi makamında ziyaret etti. 

             

            Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret nedeniyle Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Sayın Osman YILDIRIM ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmasında; “Üniversitenin Selçuk ilçesine kazandırılmasında Selçuk Kaymakamımız Sayın Aziz İNCİ, Belediye Başkanımız Sayın H.Vefa ÜLGÜR ve TKH Selçuk Şube Başkanımız Sayın Şaban Cem SÖĞÜTÇÜ’ nün çok büyük katkıları olmuştur. Üniversitenin hem bir fakültesinin, hem yüksek okulunun aynı anda açıldığı başka bir ilçe yoktur. Biz Selçuk’u havacılık eğitim merkezi haline getiriyoruz. Bu konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Paraşüt, planör, yelken, kanat gibi dallarda havacılık faaliyetlerini gerçekleştireceğiz. Şu anda paraşüt eğitimi gerçekleştirilmektedir. Biz tüm faaliyetleri 12 aya yaymayı planlıyoruz. Motorlu planör getirmeyi düşünüyoruz. Hep birlikte ekibimizle birlikte organize olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz ve edeceğiz.” dedi.  

            Selçuk Kaymakamı Sayın Aziz İNCİ ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek yaptığı konuşmasında; Türk Hava Kurumu kuruluşundan bu tarafa Türk havacılığına, Türkiye’nin savunmasına, havacılığın türk gençlerine sevdirilmesine ve bu yolla ulusumuza yaptığı hizmetler Türk milletinin sevgisini, takdirini ve hayranlığını kazanmıştır. Son yıllarda Türkiye’de gelişen ve değişen şarlara uygun olarak yaptığı hizmetler ve özellikle Çevre ve Orman bakanlığı ile birlikte sürdürülen yangın söndürme çalışmalarına yaptığı katkı hiçbir maddi kıymetle ölçülemeyecek değerdedir. Bu hizmetler ulusal savunma kadar önemlidir. Bütün bu çalışmaların yanı sıra ilçemizde turizme dönük çeşitli uygulamalar yapılmıştır. TBMM kabul edilen Üniversite kanunu ile ilçemizde bir Yüksekokulun açılması tüm bu çalışmaların taçlandırılması anlamına gelmektedir. Bu gelişmelerde ilçe olarak yerimizi almaktan oldukça mutluyuz. Yüksekokul ilçemizin çehresini değiştirecek ve onu ileriye taşıyacak çok önemli bir aşamadır. Bu konuya çok büyük bir heyecanla  başından beri ilgi gösteren, destek veren , her aşamada bizi cesaretlendiren Türk hava Kurumu Sayın Genel Başkanı Osman YILMDIRIM ve ekibine, yerel anlamda bu çalışmayı destekleyen Belediye Başkanımız sayın H.Vefa ÜLGÜR’e Meydan Müdürümüz Muzaffer KARACA’ YA, Türk Hava Kurumu Şube Başkanımız Şaban Cem SÖĞÜTÇÜ’ YE teşekkürlerimi sunuyorum. Bu çalışmaların ve projelerin her aşamasında her türlü katkıyı gönülden vermenin bir vatan borcu olduğuna yürekten inanıyor, herkesi bu oluşuma destek vermeye çağırıyorum.” dedi.

            Orman yangınları konusunda Türk Hava Kurumu’nun yaptığı çalışmalar nedeniyle Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Sayın Osman YILDIRIM’a teşekkürü bir borç olarak gördüğünü belirten Selçuk Kaymakamı Sayın Aziz İNCİ; “Biliyorsunuz orman yangınları artık ulusal bir sorun olmaktan çıkmış ve uluslar arası bir sorun haline gelmiştir. Orman yangınlarına müdahalede geldiğimiz nokta oldukça sevindirici. Şunu özellikle söylemek istiyorum tarih orman yangınlarına müdahaledeki bu başarıları çok önemle kaydedecektir. “dedi.  VEYSEL EROL DHA SELÇUK

           

Bu haber 1340 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım