reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 30 Nisan 2011, 11:45 1060 Görüntüleme

EĞİTİMSEN 1 MAYIS TA GÜNDOĞDU MEYDANINDA

reklam
reklam

Eğitimsen Selçuk temsilciliği 1mayıs işçi bayramı kutlamalarına katılmak üzere 1 mayıs Pazar günü 10.30 da araçlarla İzmire hareket edecek.

Konak Eski Sümerbank önünde 11.30  toplanacak olan  KESK korteji

12.00 ‘de gündoğdu meydanına doğru yürüyüşe başlayacak.Konu ile ilgili bilgi veren Selçuk eğitimsen temsilciliği örgütlenme sekreteri H.İbrahim NALCI  ayrıca şunları söyledi;

 

       Dünyanın daha çok yoksullaştığı, sömürünün ve savaşların arttığı, insanlığın gerçek mutluluğu bulamadığı günümüzde, emek, demokrasi ve barış mücadelesi, işçi ve emekçilerin dünyayı tutan ellerinde yükselmeye devam ediyor.

 

İşçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma   günü olan 1 Mayıs, 121 yıldır olduğu gibi, 2011 yılında da tüm tarihi değerleri ve birikimi ile kutlanıyor. İlk kez kutlandığı 1890 yılından bu yana 1 Mayıs'lar, sınıf mücadelesinin ileriye doğru atılmış adımlarının her seferinde daha da büyüdüğü bir gün olma özelliğini sürdürüyor.

 

Ortaya çıktığı ilk günden itibaren 1 Mayıs'a anlamını veren temel nokta, sermayenin saldırıları karşısında emek mücadelesini daha da ilerletmek, bu amaçla emekçilerin acil talepleri üzerinden mücadelenin yükseltilmesi olmuştur. İşçi ve  emekçiler, her 1 Mayıs'ta  dünya çapında sermaye saldırılarına karşı gücünü ve etkisini göstermek için meydanlara çıkmakta, taleplerini dile getirerek, bu taleplerin gerçekleşmesi yönündeki kararlılığını alanlara çıkarak göstermektedirler.

 

     Eğitim ve bilim emekçileri olarak, haklarımıza ve geleceğimize sahip çıkmak, çocuklarımızın eğitimli ve sağlıklı, güven içinde yaşayabileceği, halkların kardeşliği ve barışı gözeten bir Türkiye talebini haykırmak için Selçuk eğitimsen temsilciliği olarak 1 mayısta İzmir Gündoğdu meydanında olacağız.

 

Tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma  Günü Kutlu olsun.

 

Bu haber 1060 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım