reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 22 Nisan 2011, 11:04 1261 Görüntüleme

11 POLİS BAŞ POLİS OLDU

reklam
reklam

SELÇUK POLİS TEŞKİLATINDA BİR YIL ÖNCE BAŞLATILAN BİR UYGULAMA TÜRKİYE ÇAPINDA YASALLAŞTI.
POLİSLER DE BAŞ POLİS UNVANI ALMAYA BAŞLADI.
BU YIL Kİ SINAVDA SELÇU KTAN ONBİR POLİS BAŞ POLİS OLDU.

Selçuk İlçe emniyet müdürlüğü Selçuk Kaymakamlığı bir yıl önce, ilçede görev yapan polisler içerisinden, 4 polisi ideal bir polisin olması gerekli kriterleri göz önüne alarak, baş polis yapmıştı. Bu uygulamayı İç İşleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğüne bildirmişlerdi. Genel müdürlükte bu uygulamayı beğenerek, bunun her yıl yurt genelinde açılan sınavlarla belirlenmesi İçin bu uygulamayı yasal hale dönüştürdü. Bu yıl yapılan sınavlarda, Selçuk İlçe emniyet Müdürlüğünden 10 erkek bir bayan polis sınav kazanarak baş polis oldular. Rütbeleride kendilerine Selçuk kaymakamlığında yapılan törende takıldı. Rütbelerine polislerin en büyük desteği olan eşleri taktılar.

Törende Kaymakam Azizi İnci konuştu n” polisimizin kendi içinde geleneklerini sürdüren, görevini en iyi yapan teşkilatımızdır. İşte polisimizin e yıllarca polis kalmaması, başarılarının ödüllendirilmesi için bu tür bir uygulama başlatılmıştır. Bu gün burada 11 polisimizle bu uygulamanın mutluluğunu yaşıyoruz. “ dedi.

 İlçe Emniyet Müdürü Akın Karatay da “teşkilatımızda herkes gibi özveri ile çalışan polis memurlarımızın amir olamaz sendromunu ortadan kaldırmak, onlarıda ödüllendirmek için, ilçe kaymakamlığımızla bir yıl önce baş polislik rütbesi olayını gerçekleştirdik.  Geçen yıl 4 başarılı polisimize bu rütbeyi verdik. Emniyet Genel Müdürlüğümüze bunu bildirdik. Onlarda bu uygulamayı beğendiler. Bunu yasallaştırarak, sınav la bu rütbenin verilmesini gerçekleştirdiler. Bu yıl da sınavlar açıldı. İlçemizden 10 erkek bir bayan polisimiz bu rütbeyi almaya hak kazandılar. Bu gün burada bu güzelliği beraber yaşıyoruz” dedi.

Daha sonra sırasıyla  Salih Kara, Halil İbrahim Dağ, Hüseyin Karaca, İzzet Mavi Yıldırım, Servadan Aydın, Gürcan Baygın, Özkan Aracı,Mehmet Yumru, Ümit Akın,Mehmet Bulut ve Ebru Aktimur adındaki polisler baş polisliğe terfi ettiler.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1261 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım