reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 21 Nisan 2011, 01:35 1182 Görüntüleme

Babalar Çocuklarıyla Buluştu

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi renkli etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Son olarak düzenlenen bir etkinlikle Kreş ve Gündüz Bakım Evi nin 3-4 yaş grubu çocukları, öğle yemeğinde babalarıyla buluşturuldular.

 Yapılan araştırmaların başarılı sosyal ilişki kurma, kendi kendini disipline etme, özgüven kazanma, okul başarısının artmasında başarılı bir baba-çocuk ilişkisine ihtiyaç duyulduğunu gösterdiğini ifade eden Eğitim Yöneticisi Pınar Sözer Tonga “Maalesef babaların iş yoğunluğu nedeniyle çocuklarla daha çok anneler zaman geçirmekte ve kreş etkinliklerine genelde anneler katılmaktadır. Ancak çocuğun sağlıklı gelişimi için babasıyla birlikte kaliteli zaman geçirmeye ve paylaşımda bulunmaya da ihtiyacı vardır. Biz de Selçuk Belediyesi Kreşi olarak, bu konunun önemini güzel bir etkinlikle velilerimize hatırlatmak istedik. Bu güzel etkinlikle hem babalarımız çocuklarıyla birlikte bahçemizde yemek yediler. Hem de öğretmenlerimizin bu gün için hazırladığı oyunları oynayıp, çocuklarıyla birlikte düzenlenen yarışmalara katıldılar. Tüm babalarımızın katılabilmesi için öğlen saatlerinde düzenlediğimiz etkinliğimizin, çok güzel ve faydalı olduğunu söyleyen babalarımız keyifli bir gün geçirerek kreşimizden ayrıldılar” diyerek tüm velilere bu güzel güne destek verdikleri için teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu haber 1182 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım