reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 21 Nisan 2011, 01:01 1261 Görüntüleme

SELÇUK TA ELEKTRİKSİZ KÖY

reklam
reklam

21.Cİ YÜZYILDA, SELÇUK GİBİ TURİZMDE ZİRVEYE KOŞAN BİR İLÇENİN ELEKTRİKSİZ KÖYÜ VAR.

AKP İL ENCÜMEN ÜYESİ VE MAHALLE MUHTARI ,KİREÇÇİLİ NİN ELEKTRİK SORUNUNU ÇÖZECEKLERİNE  SÖZ VERDİLER.

Son zamanlarda yazılı ve görsel basında Selçuğa ve  Selçuğun , 14 Mayıs Mahallesine bağlı olup mahalleye 4 km mesafede bulunan Kireççili Mevkiinde yaşayan bazı vatandaşlarımızın Elektrikleri olmaması nedeniyle mağduriyetlerine ilişkin haberler üzerene Selçuk İl Encümen Üyesi Süleyman GİRBİYANOĞLU ve 14 Mayıs Mahalle Muhtarı Niyazi BAKICI Kireççili Köyüne giderek yerinde incelemelerde bulundu.

            Burada oturan vatandaşlarla görüşen ve sorunları hakkında bilgi alan Süleyman GİRBİYANDĞLU ve Niyazi BAKICI konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; Basında çıkan haberler ve bizlerin edindiği bazı bilgiler üzerine buraya gelerek burada bulunan vatandaşlarımızı dinleyerek, onlarla konuşarak sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla geldik. Burada toplu olarak 12 hane bulunuyor. Diğer dağınık halde bulunan hanelerle birlikte bu sayı 22 civarında. Olduğunu belirten GİRBİYANOĞLU “Buraya gelmeden biraz araştırma yaptık. Köyde en  son muhtarlık seçiminin 1968 yılında yapıldığı ve daha sonra köyü’ün tüzel kişiliğini kaybettiğini, burada bulunan evlerin çok eski olması nedeniyle yapı kullanım izinlerinin olmadığını tespit ettik. Burada bulunan vatandaşlarımızın hepsinin 14 Mayıs mahalle Muhtarlığında kayıtları var. Ayrıca burada kayıtları yok.” dedi.

            Burada yaptıkları bu ziyaretten sonra ilgili kurumlarla irtibata geçeceklerini ve mevzuatlar çerçevesinde yapılması gereken ne varsa yapılacağını dile getiren GİRBİYANOĞLU “ Vatandaşlarımızın burada bir mağduriyeti söz konusu. Bunu çözmek içinde elimizden geleni yapacağız” dedi.

VEYSEL EROL DHA SELÇUK


Bu haber 1261 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım