reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 15 Nisan 2011, 15:28 1142 Görüntüleme

Okulları Tanıyorlar

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi 6 yaş grubu öğrencileri, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunu ziyarete ettiler

         Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi 6 yaş grubu öğrencileri, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunu ziyarete ettiler.  Öğretmenleri Pelin Korkut ve Bilge Yalçın İlköğretim okulu 1. Sınıf öğretmenleri ile işbirliği yaparak ilköğretim okulunu öğrencilere tanıttılar, okulun bölümlerini gezdirdiler. 1. Sınıfların Türkçe dersine katılan kreş öğrencileri sınıfın öğrencileriyle birlikte yazı çalışmaları yaptılar. Kreş öğretmenleri Korkut ve Yalçın bu çalışmanın çocuklar tarafından ilgiyle takip edildiğini, derste sınıf kurallarına uygun olarak hareket edip verilen etkinlikleri başarıyla tamamladıklarını söyleyerek, “çocuklarımız ilkokula başlamaya hazır. Onların geldikleri nokta ile gurur duyuyoruz “diye konuştular.

Belediye Kreş ve Gündüz Bakım Evi Eğitim Yöneticisi Pınar Sözer Tonga  “Uzmanlar, ilkokula başlayacak olan çocukların önceden okul ortamını görüp tanımasının çok önemli olduğunu, ilk gün yaşanabilecek olan tedirginlikleri ve çocuğun stresini ortadan kaldırmada faydalı olacağını söylüyorlar. Biz de bu bilgiden yola çıkarak, çocuklarımızı ilköğretime hazırlama programımız kapsamında bu çalışmayı planladık” diyerek bu imkânı  sağladıkları için Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı İnci Kutsigil’e çok teşekkür ettiklerini vurguladı. 

Bu haber 1142 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım