reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 02 Nisan 2011, 13:06 2291 Görüntüleme

İzmir İl Birincisi olan İsa bey İlköğretim Okulu

reklam
reklam

İLKÖĞRETİM OKULLARI YILDIZ KIZLAR FUTBOL ŞAMPİYONASINDA SELÇUKTAN BİR OKUL

        İzmir’de İlköğretim Okullarının katıldığı dörtlü final grubundan çıkmayı başararak İzmir İl Birincisi olan İsa bey İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı 30 Mart-03 Nisan 2011 tarihleri arasında Türkiye futbol Federasyonunca düzenlenen Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonasına katılmak üzere Aqua Fantasy oteline gitti.

        Kız futbol takımının hareketinden önce öğrencileri uğurlama törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki ŞİMŞEK, öğrencilere yaptığı konuşmasında; “Yıllar önce bu okulda Müdürlük yaptım. Benim zamanımdaki öğrenciler şimdi yetişkin insanlar oldu. Çok başarılı öğrenciler yetiştiren bu okul her zaman her alanda çeşitli başarılara imza atmıştır. Bu başarılardan birisi de İlimizde yapılan yıldız kızlar Futbol elemelerine katılarak il birincisi olan ve 30 Mart-03 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında İlimizi temsil edecek olan okulumuz kız futbol takımının başarısıdır. Ben öncelikle okul müdürümüzü, öğretmenlerimizi, öğrenci velilerimizi tebrik ederken bu başarıya imza atan öğrencilerimizi de yürekten kutluyor ve gözlerinden öpüyorum. İnşallah şampiyona sonrasında yine burada öğrencilerimizi alacakları kupalarla ve madalyalarla da kutlar ve tebrik ederiz.” dedi.

        İsabey Kız Futbol Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki ŞİMŞEK ve Okul Müdürü Süleyman İPOR tarafından başarı dilekleriyle otobüsle okulun önünden otele gitmek üzere uğurlandı.  


DHA Veysel EROL

Bu haber 2291 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım