reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 28 Mart 2011, 16:11 3065 Görüntüleme

SELÇUK GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULUNDA TARİHE SAYGI PROJESİ BAŞLATILDI.

reklam
reklam

Selçuk Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu müdürü Sezai Menteşe okulda Tarihe Saygı Projesi diye bir proje başlattı.

 Bu konuda neler söyledi” Okulun koridor duvarlarına tarihin önemli olaylarını kabartma resimlerle yaptırıyorum. Okulun dış duvarlarına da tarihimizi anlatan güzel sözleri yazıp asıyoruz. Öğrenci teneffüse çıkarken bu resimleri muhakkak görüyor. Bahçede oyun oynarken de yazılar gözüne ilişiyor. İster istemez, okuyor. Bunu günde onlarca kez okuyup görüyor. Derste anlatırsan birkaç kez anlatacaksın belkide unutup gidecek. Ama bu şekilde bir öğretim yılı boyu bunlarla iç içe yaşayacak. Böylece tarihini yaşayarak görerek öğrenmiş olacak. Unutmasıda mümkün olmayacak.

Tarihine saygı duyacaktır. Geçmişini iyi öğrenecektir.” Yazılı afişlerden okulun bahçe duvarlarına da asıyoruz. Çocukları için gelen veliler, cadde den geçen lerde okusunlar diye” diyor.

VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 3065 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım