reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 27 Mart 2011, 01:08 1139 Görüntüleme

TÜRKİYE ZİRAAT ODALAR BİRLİĞİ GENEL KURULUNA İZMİR İL TEMSİLCİLERİNİN SEÇİMİ SELÇUK PAMUCAKTA YAPILDI

reklam
reklam

Türkiye Ziraat odaları birliğinin An karadaki genel merkezine İzmir den gidecek ve genel kurula katılacak olan beş asil, beş yedek delege seçimi Selçuk Pamucak ta ki dereli tesislerinde yapılan olağan genel kurulda yapıld.ı

      Türkiye Ziraat odaları birliğinin An karadaki genel merkezine İzmir’den gidecek ve  genel kurula katılacak olan beş asil, beş yedek delege seçimi Selçuk Pamucak ta ki dereli tesislerinde yapılan olağan genel kurulda  yapıldı.

İzmir merkez Ziraat odası ve 21 İlçe ziraat odasından yedişer delege kongreye katıldılar.

 

      Kongreye,Selçuk Kaymakamı Azız İnci,

      Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Türkiye Ziraat odaları birliği genel başkan yardımcısı, Nuri Solman, Aydın İli Ziraat odası başkanı Rıza Posacı konuk olarak katıldılar.

Kongre divanı seçildi. Saygı duruşunun ardından İstiklal marşı söylendi.

 

      Kongrenin açılış konuşmasını Selçuk Ziraat odasının çiçeği burnunda başkanı Süleyman Yeşil yaptı “ Sayın valim,Kaymakamım,Tire Kaymakamım ve İlçemize  dışarıdan gelen çok değerli katılımcılar. Hepinize hoş geldiniz diyorum saygılarımı sunuyorum.

 

      Bu tür bir organizasyonun İlçemizde yapılması  bizler için büyük onur ve gurur kaynağı olmuştur.

 

      Genel de turizmle anılan ilçemizin aslında çok önemli Tarım ayağıda mevcuttur.Çünkü mandalina,  ve şeftalimizin  büyük bölümü ihraç ürünümüz dür. Yurdumuza büyük döviz girdiside ilçemizin tarımından yapılmaktadır.

 

      Bu nedenle dir ki tarım her zaman bizim için  vazgeçilmez önceliğimiz olacaktır.

Bu anlamda bu tür toplantıların  ilçemize, İlimize ,bölgemize  ve Türkiye’mize bolluk bereket, sağlık ve güzellikler getirmesi dileğiyle İzmir İl kongresini açıyorum “  dedi

Kongrede konuşan Selçuk Kaymakamı Azız  İnci,”Tarım dünyada en önemli bir sektördür. Son olarak Japonya’daki deprem ve Tusünami felaketi Tarımın önemini ön plana çıkarmıştır.Tarımı yok etmek istemiyorsak, doğal çevreyi ve su kaynaklarını çok iyi korumalıyız.Hala Jopanyadaki bu felakete rağmen dünya ülkeleri ve biz japonyadan tarım ürünü ithal ediyoruz.bunun Ülkemizi tarımı için ne ifade ettiğini çiftçilerimiz daha iyi biliyor.dünya yeni enerji kaynaklarını tartışır hale gelmiştir.mevcut enerji kaynaklarımızın ve yenilerinin  iyi kullanılması gerçeği bir kez daha göz önüne gelmiştir.Tarım ülkesi olan ülkemizde ki üreticilerimizim emeklerinin karşılıklarını alacaklarına inanıyorum.” dedi. Daha sonra 147 delegeden  139 delegenin oy kullandığı seçime iki liste ile gidildi. Beyaz ve Sarı liste adı altında.77       delegenin oyu ile Ankara’ya seçilen delegeler şunlar oldu.Sedat Köse(Konak),Bülent Oray(Kemalpaşa),Kadir Telli(Menemen),Salih Orbay(Çeşme),Erdinç Bartalı(Bergama).

Sarı liste ise 62 oy alarak seçimi kaybetti.

 

      KAYBEDEN LİSTE İSE ŞUNLAR OLDU. Ahmet Koca ağa(Ödemiş),Halil İbiş oğlu(Tire),İbrahim Ak gün=Selçuk),Mustafa Karga(Kınık),Ercan Yüksek tepe(Foça)

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1139 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım