reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 06 Mart 2011, 21:00 4271 Görüntüleme

DÜNYA FUTBOLUNUN KALBİ SELÇUKTA ATACAK

reklam
reklam

SELÇUKTA Kİ OTELLER 12 AY DOLACAK. ROYAL SPORTS ŞİRKETLER GURUBUNUN SAHİBİ LEVENT KUŞCU BU BÖLGEDE KIŞ TURİZMİNİ YAŞATACAĞIM DİYE SÖZ VERDİ VE BAŞARDI.

EGE DE BİR İLK, ULUSLAR ARASI MİLLİ TAKIMLARI TURNUVASI SELÇUKTA Kİ ROYAL SPORTS TESİSLERİNDE  PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR.


Royal Sports şirketler gurubunun sahibi Levent  Kuşçu, Kuşadası’nda ki bazı otellerde halı sahaları kiralayarak, sportif faaliyetler yaptırmaya, servis araçları ile servis taşımacılığına başladık. Antalya’da 12 ay turizm varda bizim buralarda niye olmasın dedim. Araştırma yaptım. TFF nu yetkilileri ile görüştüm.  Başka ülkelerdeki futbol takımları ile görüştüm. Ege de, özellikle İzmir ve aydında  bu işin yapılabileceğine karar verdim. Selçuk arvalya mevkiinden 75 dönümlük bir arazi kiraladım. Buraya Uluslar arası standartlarda  4 adet doğal çim futbol sahası planladık 1200 kişilik tribün inşa ettik. Komple bir spor tesisi oldu..   


7 Mart Pazartesi   12 Mart cumartesi günlerinde  bölgeler kupası turnuvası düzenleyerek ilk açılışımızı yapacağız. Pazartesi günü saat 13. te ilk maç İrlanda ,Azerbaycan milli takımları ile başlayacak. Bu turnuvada, İrlanda,   Azerbaycan, Gürcistan, Makedonya Milli takımları, Türkiye’den dört bölgeden karma dört  milli takım oluşturuldu. Onlar katılacaklar.Bu turnuvaya TFF (Türkiye Futbol federasyonu  yetkilileride gelip izleyeceklerdir.   2011 yılı aralığına kadar, 5 futbol sahası daha yapılacaktır. 2012 mart Nisan aylarında 6 organizasyona ev sahipliği yapacağız. Bu organizasyona toplam, 322 adet erkek ve bayan futbol takımları katılacaklardır. Bu da demektir. 12 bin kişi kışın selçuğa gelecektir. Böylece  kış turizmi başlayacaktır. Bun dan ilk başta Selçuk olmak üzere kuş adası da yararlanacaktır.


Bu konuda bize destek olan  Selçuk belediye başkanı sayın Vefa ülgür başta sayın kaymakam Azizi İnci ve Selçuklulara, otel işletmecilerine teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam edeceğiz. “ dedi.


Öte yandan, Pamucakta 3600 yataklı 800 personelin çalıştığı Agua Fantasy Genel Müdürü Haluk Alay da bu konuda “ biz her yıl 6 ay veya 7 ay açık kalıyorduk. Her yıl Mayıs ayında açıyorduk otelimizi. Bu yıl mart ayında iki ay önce açacağız. Buda 2011 yılında  sezonumuz 9 aya çıkacaktır. 2012 de  bu 12 aya çıkacaktır. Antalya ile rekabet edebileceğiz. Bu olanağı  sağlayan Royal Sports  şirketler gurubuna teşekkür ediyoruz” dedi.




VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 4271 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım