reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 06 Mart 2011, 01:57 1318 Görüntüleme

Musa Çam CHP Selçuk İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

reklam
reklam

Musa Çam CHP Selçuk İlçe Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

İzmir’in sevilen isimlerinden Musa Çam CHP Selçuk İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette CHP İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Çam, İzmir birinci bölgeden aday adayı olmayı düşündüğünü söyledi.

Çam, “12 Eylüldeki genel seçimler Türkiye için hayati bir anlam taşıyor, bu seçimlerde Akp’yi alaşağı edemezsek,  Türkiye’deki bir sonraki seçimler İran ve Mısır’daki gibi yapmacık olacak. Akp genelde ve yerelde iktidar olursa ülkede facia olur. İzmir dışından gelenler bizlerin çok şanslı olduğumuzu söylüyorlar, ama bizler mutlu değiliz İzmir’de yaşamak güzel ama bu sadece İzmir’le yetmiyor” dedi. Çam, CHP Selçuk İlçe Başkanlığı’na yaptığı ziyarette parti içi demokrasiye de değindi: “ İki dönemdir önseçim partimizde yapılmıyor bizler milletvekillerinin atamayla yapılmasını istemiyoruz. 1999 seçimlerinde ön seçimle birinci bölgeden ikinci sıradan aday oldum, maalesef partimiz o seçimlerde barajı geçemedi ve bizlerde milletvekili seçilemedik. Partili olarak yapılan tüm haksızlıklara karşı çıkmalıyız bu nedenle ön seçim yapılmasını istiyorum. İzmir’de birinci derece önceliğimiz oy sayımızı ve milletvekili sayımızı arttırmaktır. 12 Haziranda halkımızla birlikte CHP’yi birinci parti ve genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapacağız.” dedi.

Musa Çam daha sonra hazırladığı “Emek ve Demokrasi Mücadelesinde CHP ile 1971’den 2011’e” kitabını parti yöneticilerine ve partililere imzalayarak parti binasından ayrıldı.

 

Haber: Uğur Gülbay

Bu haber 1318 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım