reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 02 Mart 2011, 23:08 1800 Görüntüleme

KÜLTÜR BAKANI AKP SELÇUK İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

reklam
reklam

EFESALT KAPI VE ÜST KAPI ESNAFINA DÜKKANLARINIZI YIMAYACAĞIZ, AMA KALİTEYİ ARTTIRACAKSINIZ,BİLİNTURUN EFES İÇİNDEKİ DÜKKANLARDA AÇILACAK. 2863 SAYILI YASAYA GÖRE EFES İÇİNDEKİ YETKİ BELEDİYENİN DEĞİL BAKANLIĞINDIR DEDİ

      Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay bu gün önce Şirince yi, daha sonra Pamucak Maket köy müzesini, Kuşadası’nı ,Efes antik kentini ziyaret etti.  Efes’ten sonra AKP Selçuk ilçe teşkilatını ziyaret eden bakana börek ve çay ikram edildi. Orada dert dinledi. Efes üst kapıdaki ve üst kapıdaki dükkanlar için şunları söyledi.

“ biz asla yıkmak taraftarı değiliz. Siz çalışın, sattığınız eşyaların kalitesini, hizmet kalitesini arttırın. Kesinlikle  turistle pazarlık yapılmayacak. İçerde nasılsa, etiket olacak o fiyatlar  neyse onun üzerinden satılacak. Çin malı değil. Selçuk’ta ve  yakın yörede üretilen ürünler satılacak.

 

      Biz şu anda turizmde ilk 7 ülke arasına girdik.bunun karşılığını kalite olarak vermek zorundayız. Turist memnun ayrılacak ki  ülkesinde güzel şeyler anlatsın. Geçen yıl ülkemizi  yirmi sekiz buçuk milyon turist ziyaret etti. Bu yıl bu sayıyı 35 milyona hedefliyoruz. Efeste nyeni plan yapılana dek siz işinize devam edin. Yeni planda da kimse mağdur edilmeyecek sizlerin hakları korunacaktır.Ülkemiz güvenilir ülkeler arasına girsin.turist geldiğine bin pişman olmasın.Siz bunları yapın biz sizinle beraberiz.

       İçerdeki belediyenin mühürlediği Bilin tur mağazaları açılacak. 2863 sayılı yasaya göre bu yetki bizde. Belediye bizimle yaptığı sözleşme neticesinde ki inisiyatifini kullandı. Yanlış yaptı. Efes ören yerindeki her türlü tasarruf bakanlığındır. Kısacası alt kapıda talaş döküntüsü gibi dükkan istemiyorum. Bizim İtalya, Fransa, ispanya gibi en iyi turizm yapan ülkeleri  ile yarışmamız lazım. Buda kalite arttırımı ile olur.

 

      Ben geçen yıl ören yerlerine 30 milyon lira harcamışım. Bunu dahada arttırmam için bakanlığımın gelirlerini de arttırmak zorundayım. Siz esnaflar sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Ülkede  yüzlerce ören yeri var. Kazılar var. Restarosyonlar var. Bunlar için para lazım. Bizde bakanlık olarak gelir getirici çalışmalar yapmak zorundayız “ dedi. VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 1800 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım