reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 01 Mart 2011, 18:33 1088 Görüntüleme

İLÇEMİZE ZARAR VERİYORUZ

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçe İşleri Amirliği tarafından yerinde yapılan tespitlerde bin bir emek ve para harcanarak yapılan hizmet ve yatırımların yine onlardan faydalanan bazı vatandaşlar tarafından yeterince korunmadığı belirlendi.

               Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park, Bahçe İşleri Amirliği  tarafından yerinde yapılan tespitlerde bin bir emek ve  para harcanarak yapılan hizmet ve yatırımların yine onlardan faydalanan  bazı vatandaşlar tarafından yeterince korunmadığı  belirlendi.

                İlçenin bir çok noktasında bulunan Parklarda ki kent mobilyaları, oturma grupları, oyun grupları ve spor aletlerinin çeşitli şekillerde parçalanıp bazen yakıldığı, Park ve yeşil alanlara dikilen çiçek ve ağaç fidanlarının bazı kişiler tarafından dikildikleri yerlerden sökülüp alındığı, ağaç fidanlarının kırıldığı, Cadde ve Parklarda ki aydınlatma sistemlerinin kaide ve ampullerinin kırılarak zarar verildiği tespit edildi.

                Park,Bahçe İşleri Amirliği tarafından hazırlanan raporda, yapılan tüm  uyarılara rağmen bu davranışların halkın kendi ilçesine zarar vermekten başka bir şey olmadığı bu davranışı sergileyenlerin Selçuklunun kendi  cebine verdiği bir zarar olduğu bir kez daha vurgulanarak “ Bütçemizde koruma ve yenileme masrafları bir hayli yekün tutmaktadır. Çim alanları oyun alanı gibi görülüp, çimler tahrip ediliyor. Otomatik sulama sistemleri parçalanıyor. Aparatlar kırılıyor. Sulama sistemindeki Kontrol üniteleri ve  spring başlıkları sökülüp  götürülüyor. Parklarda ki banklar bile alınıp götürülüyor. Bir çok kimse yaya geçişlerinden geçmek yerine çimlere ve bitkilere basarak geçmeyi tercih ediyor.Belediye bütçesi Selçukluların ödedikleri harç ve vergilerden oluşuyor. Herkesin  yararlandığı , ilçeyi güzelleştiren, yaşamamız için sağlıklı bir ortam oluşmasını sağlayan bu tür mekan ve  kent mobilyalarına verilen bu tür zararlar her yıl belediye bütçesinden önemli rakamların harcanmasına sebep olmaktadır. Yeni  hizmet  ve yatırımlar için harcanması gereken bu para ve emek böylece boşa gitmekte, zarar halkımızın cebinden çıkmaktadır. Bu ilçe hepimizin. Lütfen kentimizi temiz tutalım. Çevremizi ve ilçemize ait her şeyi koruyalım, korumayanları uyaralım” denilerek  bu konuda tüm Selçuklulardan destek bekledikleri vurgulandı.       

Bu haber 1088 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım