reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 27 ?ubat 2011, 15:28 1303 Görüntüleme

Milletvekili adayi Hasan Zerek Selçuktaydı

reklam
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday adayları tanıtım ziyaretleri devam ediyor.

Aday adaylığı sürecinin hızlı başladığı ve aday bolluğu yaşandığı MHP’de Selçuk ilçesine gelen MHP İzmir milletvekili aday adayı Hasan ZEREK, Selçuk ilçe başkanı Levent Görür ve partililere adaylık süreci ve düşünceleri hakkında bilgi verdi. 

 

Toplantıda konuşan MHP İzmir milletvekili aday adayı Hasan Zerek şunları söyledi “Aslen Tunceliliyim siyasi yaşantıma sol partilerde başladım ama geçmiş yıllara baktığım zaman görüyorum ki Milliyetçi Hareket Partisinde bir gün siyaset yapmanın huzuru ve güzelliği diğer partilerde 10 yıl siyaset yapmaya bedel. Hasan Zerek olarak 31 Aralık 2010 tarihi itibari ile Milliyetçi Hareket Partisi İzmir il yönetimindeki görevinden istifa etmiş Milletvekilliği aday adaylığını açıklamış bulunmaktayım. Değerli dostlarım ülkemizin içinde bulunduğu şartlardan vazife çıkararak sorumluluk almak adına MHP İzmir milletvekili aday adaylığı için sizlerden gelen teveccüh beni bir kat daha sorumluluk almamın gerekliliğini ortaya çıkardı. Bu sebeple tehlikenin farkında olan herkesi Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmaya çağırıyorum. Son olarak Her şey Gönlünüzce Olsun. Tercihiniz Milliyetçi Hareket Partisi Olsun. Demek istiyorum” dedi

 

Ev sahibi olma sıfatıyla son sözü alan ilçe başkanı Levent Görür ise “ Siz değerli Aday adayımızı aramızda görmek bizleri mutlu etmiştir. Emin olunuz ki Selçuk ilçesi bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir patlama yaparak Sayın genel başkanımız Devlet BAHÇELİ’nin TEK BAŞINA İKTİDAR hedefine ulaşmamızda önemli bir rol üstlenecektir” dedi.

Bu haber 1303 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım