reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 25 ?ubat 2011, 14:29 1063 Görüntüleme

CHP nin Engenç Aday Adaylarından Burak Oğuz

reklam
reklam

CHP nin Engenç Aday Adaylarından Burak Oğuz, Selçuk İlçe Başkanlığını Ziyarette Bulundu

            İzmir 1.bölge Milletvekili aday adayı Burak Oğuz, CHP Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel ve yönetim kurulunu makamında ziyaret etti. Kendisi de Urlalı olan Burak OĞUZ yıllardır ülke ekonomisine büyük katkı koyan İzmir’in bugün hak ettiği konumda olmadığını, 8 yıllık AKP iktidarının İzmir’i adeta üvey evlat olarak gördüğünü söyledi. Hükümet politikalarında İzmir’in cezalandırıldığına dikkat çeken Burak Oğuz, İzmir’in lider ve söz sahibi bir kent olması gerektiğini ifade etti. Selçuk ilçesinin kendi yağıyla kavrulmaya çalışan Ege’nin gözde turizm merkezlerinden biri olduğunu belirten CHP aday adayı, “Ülkemiz, sadakaya muhtaç insanların ülkesi olma ile sosyal devletin sahip çıktığı, herkesin insanca yaşadığı aydınlık bir gelecek arasında yol ayrımındadır. Yanlış hükümet politikaları ile tarım bitmiş, sanayi gerilemiş, esnaf siftahsız kepenk kapatmaktadır.” dedi. “Halk işsizlik, yoksulluk ve açlıkla muhtaç hale getirilip daha sonra oy istismarcılarıyla kandırılmaktadır. Bu gidişe dur demek için önümüzde büyük bir fırsat var. Haziran ayında yapılacak genel seçimlere kadar var gücümüzle çalışacağız. Genel Başkanımızın yaptığı gibi tüm örgütler ve partililer olarak mahallelere ineceğiz, köylere gideceğiz, soka sokak dolaşıp çalınmadık kapı girilmedik ev bırakmayacağız. Halkın derdiyle dertleneceğiz. Geçmişte yaşanan çekişmeler geride kaldı, zaman birlik zamanıdır, zaman omuz omuza mücadele zamanıdır” diyen Burak Oğuz, herkesin hedefinin iktidar olması gerektiğine vurgu yaptı.

““BEN” olarak değil “BİZ” olarak bu mücadelede birlikte olalım” dedi.

 

            2003 yılından beri mali müşavir olarak çalışan Burak Oğuz 9 Eylül Üniversitesi Maliye bölümünden mezun oldu. Mali hukuk alanında yüksek lisans yaptı. İyi derecede İngilizce bilen genç aday, doktora hazırlıklarına devam etmektedir. Çalışması devam ediyor.

Bu haber 1063 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım