reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 21 ?ubat 2011, 11:42 1500 Görüntüleme

İLK BAĞIŞ 1O.OOO METREKARELİK ARSA

reklam
reklam

SELÇUK MESLEK YÜKSEK OKULU KURULMASI ONAYI DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SENATOSUNDA KABUL EDİLİNCE, OKUL ARSASINI GENÇ İŞADAMI HASAN KARADAĞ BAGIŞLADI. İLK BAĞIŞ 1O.OOO METREKARELİK ARSA OLDU.

21.Haziran.2010 yılında Selçuk’ta “YÜKSEK ÖĞRENİM DESTEKLEME DERNEĞİ” kurularak. Meslek Yüksek Okulu çalışmaları başlatıldı. Birçok uğraştan sonra, 01.02.2011 tarihinde Dokuz EYLÜL Üniversitesi senatosu bu okulun kurulması kararını oybirliği ile kabul ederek sonucu Selçuklulara bildirdi. Bu müjdeli haberin arkasından iki gün önce  dernek yönetim kurulu üyeleri Sivil toplum kuruluşları, ve selçuktan birçok iş adamı Kaymakam Aziz İnci başkanlığında toplanarak bu konuyu görüştü. Bundan sonra yapacakları çalışmaları planladılar.

Bu toplantının ardından üçgün sonra genç işadamlarından Hasan KARADAĞ Selçuk’a 300 metre mesafedeki Şirince yoluna cepheli on dönümlük arazisini yüksek okul için bağışladı. Yüksek okul için ilk büyük bağış Hasan Karadağ’dan geldi.

Daha önce  Selçuk devlet hastanesinin ameliyat hanesini sıfırdan yenileyen, hastaneye 4 özel oda yaptıran Karadağ

“ üç çocuğum var. Birisi mühendislik bölümünde okuyor. Biriside yurt dışında doktora yapıyor. Bir oğlumda, yanımda işlerimizi beraber yürütüyoruz. Ben ilkokul mezunuyum. Yaşadığımız Selçuk turizm açısından dünyanın her ülkesinde bilinen bir yer. Her yıl 2 milyon turist ilçemizi ziyaret ediyor. İlçemizde yüksek okul olmaması  çok üzücüydü. Başlatıp buraya kadar başarı ile getirenleri kutluyorum. İlk bağışı da arsa olarak ben yapıyorum. Okul bitene dek yanlarındayım. Ben birde ilçemize modern bir hastane yapılmasından yanayım. Öyle bir girişim olursa onun arsasını da bağışlamaya hazırım “ dedi.

VEYSEL EROL DHA SELÇUK HABER ÖZELDİR.

Bu haber 1500 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım