reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 17 ?ubat 2011, 20:04 1097 Görüntüleme

GÖZÜN AYDIN SELÇUK

reklam
reklam

SELÇUKLULAR, İKİ YÜKSEK OKULA KAVUŞUYORSUNUZ. BUNDAN SONRA TOP SİZDE

          Okulun  İzmir Dokuz Eylül üniversitesi bünyesinde açılması için, Üniversite  senatosu toplanarak oy birliği ile kabul etti.01.02.2011 tarihli 381 sayılı karar  Selçuk kaymakamlığına, Belediye başkanlığına. Selçuk Yüksek öğrenim destekleme derneğine bildirildi. Okul açıldığında,”TURİST REHBERLİĞİ”, “MİMARİ RESTAROSYON”, SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ”, VE İŞLETME YÖNETİMİ” , Dallarında eğitim verecek. Selçuk Kaymakamı,  Azizi İnci başkanlığında Turizm meslek lisesinde toplantı yapıldı. Toplantıya,  Selçuk Yüksek öğrenim destekleme derneği yönetim kurulu üyeleri, Konuya baştan beri  destek veren ve takip eden : Dokuz eylül üniversitesi öğretim Üyesi Yrd. Dç. Dr. Zeynel Bakıcı.

           Sivil toplum kuruluşları ,Selçuk halkından bir çok vatandaş katıldı.

           Kaymakam Aziz İNCİ “ 21. Haziran. 2010 yılında derneğimiz kuruldu kısa sürede büyük aşamalar  geçirerek,  Dokuz eylül üniversitesi senatosundan bu müjdeli kararın çıkmasını sağladı.  İkinci bir müjdede THK mu bünyesinde Havacılık yüksek okulu müjdesidir. THK munun Üniversite kuruluşu TBM Meclisindedir. O kabul edilir edilmez. İlk yüksek okulu ilçemizde açılacaktır. Bu başarılar, el ele vererek özverili çalışmalar gösteren Selçuk halkımızındır. Kendilerine burada bulunan hepinize teşekkür ediyorum dedi. “

          Daha sonra Dokuz eylül Üniversitesi Öğretim üyesi, Yrd. DÇ. Dr Zeynel Bakıcıda “ Selçuklular olarak guruluyuz.  İşbirliği yapmanın başarısının ilk  müjdesini bu gün aldık. Bize bu konuda destek veren İzmirli Millet vekillerimiz. Nükhet Hotar Hanıma, Mehmet Aydın beye, Tuğrul Yemişçi Beye Üniversite Rektörümüze, Derneğimize, Selçuk sivil toplum örgütlerine Selçuk halkına teşekkür ediyorum. Şimdi biz son hızla, kuruluşumuz için tüm evraklarımızı hazırlayıp Yöke sunacağız. Yökten yanıt beklerken, biz de çalışmalarımıza hız vereceğiz. Böyle bir başarı salt bir kişinin değildir. El birliği ile yapılan bir  iştir. Bu siyaset üstü selçukun sorunudur.  Bu başarıyı zedelemeden sonlandırmak en büyük amacımız olmalıdır.Okulumuzun resmi olarak kurulması kabul edilmiştir. Bundan böyle Yerel yönetimimize, siz  hayırsever Selçuklulara büyük görevler  düşmektedir. Emeği geçen herkese tekrara teşekkür ediyorum “ dedi.

VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 1097 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım