reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 08 Ocak 2011, 11:43 1369 Görüntüleme

CHP İZMİR İL, EĞİTİM İÇİN TOPLANDI

reklam
reklam

CHP İL TEŞKİLATI 300 SANDIK GÖREVLİSİNE SELÇUK SÜRMELİ HOTELDE, SANDIĞA DAYALI EĞİTİM PROJESİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ.

                Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nın düzenlediği Eğitimcilerin Eğitimi Toplantısı İzmir’in Selçuk İlçesinde başladı. Sandığa Dayalı Eğitim Projesi ( SDEP) kapsamında  Selçuk’un Pamucak Sahilinde bulunan  Sürmeli Otel’de  300 partili eğitmenin katıldığı ve 7-9  Ocak tarihleri arasında üç gün sürecek olan eğitim toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

   

                 İl Başkan Yardımcısı Mustafa Özuslu’nun açılış konuşma konuşmasıyla başlayan toplantıda eğitimin amacının vurgulanmasını ardından söz alan CHP İl Başkanı Rıfat Naltbantoğlu  Geçtiğimiz Yerel Seçimlerin hemen ardından 4 Nisan 2009 tarihinde başlanılan eğitim çalışmalarının bu güne kadar  ciddiyetle sürdürüldüğünü ifade ederek “ Kişiler önemli değildir. Gelip geçicidir. Ancak bu proje Türkiye’de İzmir İl Yönetimi tarafından yapılan amacı, içeriği, katılımcıları önceden belli  ilk ciddi parti içi eğitim projesidir.  Biz olalım veya olmayalım bu çalışmalar önümüzdeki dönemde de devam edecektir. Bu proje kapsamında burada bulunan üç yüz kişi üç gün süreyle eğitilecek. Bu eğitim faaliyeti İzmir’de bulunan toplam 9 bin beş yüzü aşkın sandık sorumlusunun eğitimiyle devam edecek. Bu proje kapsamında 30 bin sandık görevlisi partilimizin eğitimini hedefliyoruz. Partimiz iktidara gelmek için hiç bu kadar kararlı olmadı. Bu proje CHP iktidarını gerçekleştirecek en büyük projemiz. İktidarı önceki yıllara göre daha çok istiyoruz. Çiftçilerin,esnafın,işsizlerin,emeklilerin, asgari ücretle yaşamak zorunda olanların,emeklilerin tarlada, madende, atölyede, dükkanda çalışanların, okulda ders veren öğretmenin,üniversite hocasının, öğrencisinin ve sistemden beslenmeyen tüm insanların CHP iktidarına bu gün daha fazla ihtiyacı var. CHP tüm bu insanların  umudu olacaktır. Bu bağlamda önümüzdeki seçimlerde  sandıklara sahip çıkacağız. Burada aldığımız eğitimlerle seçmene dokunacak ,onlara ülke sorunlarına yönelik çözümlerimizi,politikalarımızı anlatacak ve seçmenin CHP’ye oy vermesini isteyeceğiz. Yıl başında Genel Başkanımızla birlikte maden işçileriyle birlikte olduk. Türkiye’de çalışma koşullarının ağırlığını, zorluğunu, asgari ücretle,sendikasız ve iş güvencesiz çalışmanın ızdırabını hepimiz biliyoruz. Ancak bu yer altına inildikçe daha da artıyor. İnsan onlarla yüzleşmeden yaşadıkları zorlukları tam olarak algılayamıyor. Bu nedenle halk adına halk için iktidar olmak zorundayız” dedi.

  

                İl Başkanı Nalbatoğlu’nun konuşmasının ardından eğitim çalışmasına geçildi. Üç gün sürecek toplantıda Bilim ve Kültür Platformu üyeleri Prof. Dr. Engin Berber, Doç. Dr. Yücel Bozdağlıoğlu,, Prof. Dr. Yaşar Uysal, Dr. Levent Yılmaz, Doç. Dr. Nuran Erol Işık tarafından çeşitli konularda konferanslar Verilecek.

Veysel Erol DHA

Bu haber 1369 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım