reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 03 Nisan 2019, 11:38 2061 Görüntüleme

Uygur'un Zaferi Bu Akşam Kutlanacak

reklam
reklam

Büyük zafer için büyük kutlama

Millet İttifak bu akşam zaferini kutlayacak. CHP Gençlik Kolları öncülüğünde bu akşam belediye meydanında İsmail Uygur’un zaferi için toplanacak

             Millet İttifak bu akşam zaferini kutlayacak. CHP Gençlik Kolları öncülüğünde bu akşam belediye meydanında İsmail Uygur’un zaferi için inler toplanacak. Rakibi Adnan Yaşar Görmez’e 8 bin oy farkı atarak 5 yıl aradan sonra yeniden Torbalı Belediye başkanı seçilen İsmail Uygur’un da burada vatandaşlar buluşup bir konuşma yapması bekleniyor. Torbalı’nın kırsal mahallelerinden de yoğun katılımın olacağı buluşma saat 20.00’da başlayan. CHP Torbalı Gençlik Kolları Başkanı İsmail Takak, “Partili partisiz herkesi zafer kutlamaya Torbalı belediye meydanına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber 2061 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım