reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 21 Mart 2019, 12:49 3529 Görüntüleme

4.30’ta kalktılar gönüllere taht kurdular

reklam
reklam

CHP pazarcı esnafı ve İZBAN’ı kullanan yolculara çay-simit ikram etti.

CHP Kadın ve Gençlik Kolları bu sabah pazarcı esnafı ve İZBAN’ı kullanan yolculara çay-simit ikram etti. Tepeköy Mahallesi’nde kurulan semt pazarında kadınlar, Tepeköy İZBAN’ında işe yetişmek için kahvaltı yapamayan yolculara da gençler simit ve çay ikram ederek gönüllere taht kurdu.


Sadece seçim dönemi değil her dönem yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren CHP Kadın ve Gençlik Kolları bu sabah 04.30’da kalkıp, çay demleyip pazarcı esnafı ve İZBAN’ı kullanan yolculara çay-peynir-simit ikram etti. Tepeköy Mahallesi’nde kurulan semt pazarında kadınlar, Tepeköy İZBAN’ında işe yetişmek için kahvaltı yapamayan yolculara da gençler simit ve çay ikram ederek gönüllere taht kurdu. Ekmek kaygısı ile sabahın ilk ışıklarında koşuşturma yaşayan vatandaşlarla bir araya gelmek ve küçük de olsa onları düşündüklerini hissetmeleri adına kahvaltı ikramı gerçekleştirdiklerini bu sayede de sıkıntılarını dinleyebildiklerini ifade eden CHP’liler, seçim çalışmalarının da sürdüğünü, Torbalı’yı aydınlık günlerin beklediğini, İsmail Uygur’un başkanlığında tüm sorunlara neşter olunacağını ifade etti.

MARTIN SONU BAHAR

Kadın Kolları Başkanı Fetiye Şengüzel ve Gençlik Kolları Başkanı İsmail Takak’ın da bizzat sabah saatlerinde simit ve çay dağıtırken yaptığı açıklamalarda, ‘’Bu sabah İZBAN ile işine giden emekçi kardeşlerimize ve sabahın ilk ışıklarında tezgahını açan pazar esnafımıza gevrek ve çay ikramında bulunarak gönül birliğimizi tazeledik. Birlik olmanın ve paylaşmanın güzelliğini yeniden hatırlayacağımız güzel yarınlara birlikte daha yakınız! Biz birbirimize sahip çıkmak durumundayız. Biz birbirimize el kol olmadığımız sürece, komşuluk bağlarımızı, akrabalık bağlarımızı, biz yükseltmediğimiz sürece bizden hiçbir şey olmaz. Bundan sonraki süreçte inşallah hep birlikte oluruz, el ele oluruz, kol kola oluruz.  El birliğiyle Torbalı’da ne oluyor bir görsünler. Kimsenin şüphesi olmasın Torbalı’da da martın sonu bahar’’ ifadelerini kullandı.


torbalıguncel

Bu haber 3529 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım