reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 10 Mart 2016, 12:43 1405 Görüntüleme

Başkan Bakıcı belediye personelinin kadınlar gününü kutladı

reklam
reklam

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Selçuk’ta da kutlandı.

            Kutlamalar kapsamında ilk olarak sabah saatlerinde Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı belediyede çalışan kadın personelle Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda buluşarak onların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Kutlamalar kapsamında Selçuk Efes Kent Belleği’nde Efes Sanat Topluluğu’nun verdiği Keman ve Şiir dinletisinin ardından Selçuklu kadınların yaptığı “Kadının Gözünden” adlı resim sergisinin açılışıyla devam etti.

Kadınsız hiçbir şey olmaz”

Belediye personeli kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Bakıcı; “Kadınsız hiçbir şey olmaz. Kadın her yerde ana öğedir. Kadınlar kendilerinin ne kadar önemli olduğunu asla göz ardı etmemelidirler. Hem kendi kentimizde, hem ülkemizde, hem de tüm dünyada yaşayan kadınlar için çok daha iyi, çok daha sağlıklı ve kadın haklarının alındığı yarınlara en kısa zamanda kavuşmamızı diliyorum. Bugünün anlamı 365 gün olsun. Kadına hiçbir elin kalkmaması gerekir, kadına hiçbir kötü sözün söylenmediği, kadın cinayetlerinin yaşanmadığı günler diliyorum” dedi. Başkan Bakıcı yaptığı konuşmanın ardından Selçuk Belediyesi’nde çalışan kadın personele karanfil vererek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Biz Barışı Seçtik”

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Selçuk Efes Kent Belleği’nde “Kadının Gözünden” adlı resim sergisi açıldı. Sergi öncesinde Efes Sanat Topluluğu’nun sunduğu “Biz Barışı Seçtik” adlı Keman Triosu katılımcılar tarafından yoğun ilgi ile dinlendi.



Selçuk’un kadın ressamları Kent Belleğinde

Selçuklu kadın ressamlar Emine Bozdemir, Sibilla Gotha, Sunay Doğan, Meliha Kıray, Önem Erceylan, Özden Bozankaya, Sevinç Çifçi, Jale Tosya, Saime Özgönül, Necmiye Karahan, Gizem Yakak ve Yonca Sengel’in eserlerinin sergilendiği serginin açılış kurdelesini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın eşi Ayşen Bakıcı ressam kadınlarla birlikte kesti. Selçuklu ressamlarla birlikte sergiyi gezerek geceye katılan sanat topluluğunu ve Selçuklu kadın ressamları tebrik eden Bakıcı “ Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

Selçuk Belediyesi’ne teşekkür

Sergi açılışında söz alan Selçuklu kadın ressam Sunay Doğan; “Selçuk Belediyesi ve Selçuk Efes Kent Belleği çalışanlarına, emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu bir yaşam diliyorum. Kadınların daha saygın olduğu, şiddetin, tacizlerin olmadığı güzel günler diliyorum” dedi.

Hatıra fotoğraflarının çekildiği gecede katılımcılar onuruna kokteyl düzenlendi


Bu haber 1405 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım