reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 07 Aralyk 2010, 14:21 1197 Görüntüleme

Selçuk Belediye Başkanı Ülgür den Eleştiri Yağmuru

reklam
reklam

İzmirli turizmcilerin 10 Aralık ta Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ın da katılımıyla gerçekleştirecekleri zirve ile ilgili hazırlıklar çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldikleri ...

                İzmirli turizmcilerin 10 Aralık’ta Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katılımıyla gerçekleştirecekleri zirve ile ilgili hazırlıklar çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldikleri toplantıda Başkan Kocaoğlu ve  ÇEŞTOB Başkanı Veysi Öncel tarafından yapılan açıklamalara ve toplantıda alınan kararlara İzmir’in en önemli turizm merkezi Selçuk’un Belediye Başkanı  Hüseyin Vefa Ülgür’den bir dizi eleştiri geldi.

                Çeşme Turistik Otelciler Birliği ( ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel’in” Kocaoğlu ile su tarifeleri konusunda uzlaşmaya vardık, Başkan su tarifelerinde kademeli olarak indirime gidileceğinin sözünü verdi”  şeklindeki açıklamasına tepki gösteren Ülgür “ Biz aylardır ilçemizdeki otel işletmecilerinin su fiyatları konusundaki sıkıntılarını ve mağduriyetlerini  Büyükşehir Belediye Başkanına iletiyor ve hiçbir olumlu yanıt alamıyorduk. Ancak  ÇEŞTOB ile yapılan  görüşmede bu talebin karşılanacağı sözünün Kocaoğlu’ndan alınmış olduğu haberini gazetelerden öğrenince ,” acaba duyarsızlık sadece bize karşımıydı” diye düşünmeden kendimizi alamadık. Demek ki Belediye Başkanı olarak bizler artık sorunlarımızı ÇEŞTOB ve benzeri sivil yapılar üzerinden ifade edeceğiz ki olumlu karşılansın” dedi.

                İzmirli Yönetici Ve Kanaat Önderleri Selçuk’u İzmir’in Bir İlçesi Olarak Göremiyor

10 Aralık’ta yapılacak zirvede sadece üç başlık belirlendiği şeklindeki açıklamaların da kendisini üzdüğünü ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Ülgür “İzmir turizminin sorunları açıklamada olduğu gibi sadece Mega Müze, Kongre Merkezi  ve Çeşme’nin planlanması ve gelecekteki yüzü değildir. Sadece “bu üç madde için masaya elimizi vuracağız” açıklamaları İzmir’i ve İzmir’in turizm potansiyelini tanımamış olmanın bir göstergesidir. Yöneticilerimiz halen bu yılın ilk on ayında İzmir’e 1 Milyon 79 bin turist gelmiş şeklinde açıklama yapıyorlar. Oysa Selçuk- Efes Antik Kentini ziyaret eden turist sayısı iki buçuk milyona yaklaşıyor. Selçuk’a gelen turist sayıları yıllardır dikkate alınmıyor. Yoksa, Selçuk İzmir sınırlarında değil mi ? Selçuk’un turizm sorunları veya turizmdeki başarıları İzmir’i yönetenleri ve bu konuda strateji belirleyenleri ilgilendirmiyor mu ? İzmir turizmi, ilgililerin Selçuk’u ve Efes Plajını İzmir ile beraber düşündükleri gün kurtulacaktır” diyerek Selçuk’un İzmir turizminin motor gücü olduğunu vurguladı.           

Bu haber 1197 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım