reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 09 Eylül 2015, 12:49 1143 Görüntüleme

DÜĞÜN TADINDA NİŞAN TÖRENİ

reklam
reklam

Reyhan Hızal ve Sucaattin Kılıç Selçuk Pamucak Dereli Tesislerinde düzenlenen muhteşem bir törenle evliliğe giden yolda ilk adımlarını attılar.

Selçuk’ta tekstil sektörünün önde gelen isimlerinden Emel ve Cenk Hızal’ın kızı Reyhan Hızal ile Sucaattin Kılıç birlikteliğe evet diyerek nişan yüzükleri takıldı.

Nişan yüzüklerin takılmasının ardından pastalarını kesen gençler ailelerin ve akrabaların bir araya gelmesiyle muhteşem bir gece yaşadılar. Bu çerçevede hareketli bir gece geçiren tüm davetliler müziğin ritmine uyum sağlayarak gece geç vakitlere kadar eğlendiler.

Gecenin sürprizi ise O Ses Türkiye Ses Sanatçısı Yasemin Demir oldu.

Bu bağlamda aile bireylerinin de huzur içerisinde bir araya geldikleri. Ve bu anlamlı gecede, gecenin sürpriz sanatçısı da O Ses Türkiye Yasemin Demir oldu. Demir’in Selçuk’ta ilk kez sahne alması gecenin önemini bir kat daha arttırırken sanatçının performansı da herkesi mutlu etti.

Özellikle gençlerin sanatçı Demir’le selfi yapmak istemeleri üzerine herkes bol bol resim çektirdi ve selfi yaptı. Bu çerçevede Pamucak Dereli tesislerinin verdiği hizmet kalitesi yanında yapılan nişan töreni de düğün tadında gerçekleşmiş oldu.

HABER: Mehmet UYAROĞLU

Bu haber 1143 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım