reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 01 Haziran 2015, 11:26 1171 Görüntüleme

Acil oy!

reklam
reklam

Partilerin propaganda araçları gürültü kirliğinden dolayı tepki toparlarken Vatan Partisi olayı abarttı. Seçim aracı, hastanenin Acil Servis bölümünden geçerek seçim propagandası yaptı.

          SEÇİMLERDE son bir haftalık dilime girerken partiler de çalışmalarını sıklaştırdı. İktidar ve muhalefet partilerinin yanı sıra meclise girmek için hummalı bir çalışma yürüten diğer partiler de sahada tam gaz çalışıyor. Seçime Vatan Partisi olarak ilk kez girecek olan eski İşçi Partisi de bu bağlamda çalışma yürütüyor. Seçim aracıyla mahalle mahalle gezen Vatan Partisi ilçe yönetimi dün de soluğu Torbalı Devlet Hastanesi’nde aldı. Müzikli seçim aracıyla acil servisin kapıları önünden geçip tekrardan dışarı çıkan Vatan Partisi, seçim çalışmalarının ne düzeyde olduğunu gösterdi.

ABARTTILAR!

Önceki gün saat 16.00 sularında yaşanan bu ilginç olaya vatandaşlar da şaşırdı. Acil durumlarda ambulansın kullandığı rampadan bu sefer Vatan Parti’sinin aracı çıktı. Durumu Torbalı Devlet Hastanesi Güvenlik ekipleri de olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Parti aracı geçtikten sonra acil bölümünde bulunan vatandaşlar, “Böyle bir olayla ilk kez karşılaştık. Seçim arifesinde böyle bir davranışın çok yanlış olduğunu düşünüyoruz. Burası bir hastane. Hastaların bu şekilde rahatsız edilmemesi gerekiyor” şeklinde konuştu. Amede ALPAGUT

Bu haber 1171 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım