reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 01 Haziran 2015, 11:21 1076 Görüntüleme

EFES ANTİK KENTİ BİR KEZ DAHA DEV KONSERE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

reklam
reklam

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO)2014-2015 konser sezonunun kapanışını Efes Antik Kentinin muhteşem atmosferinde gerçekleştirdi.

Müziğin insan ruhunda ve bedenindeki iyileştirici etkisini; Dünya Kültür Mirası (UNESCO) Asıl listesine dahil olması için gün sayılan Efes Antik Kentinde sanatseverlere gösteren İzmir Devlet Senfoni Orkestrası izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı. 

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı konsere Eşi Ayşen ve oğlu Uğur Bakıcı ile birlikte geldi. Konseri ayrıca Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy ve Eşi Ebru Aksoy, Efes Müzesi Müdürü Cengiz Topal ile çok sayıda yerli ve yabancı sanatseverler izledi.

İlk olarak İzmir Devlet Senfoni Orkestrasının sahne aldığı konser, daha sonra Şef Alessandro Cedrone’nin yönettiği ve Ankara Devlet Çoksesli Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel eserleri ile devam etti. Astor Piazzolla ve Martin Palmari’nin tango eserlerinin seslendirildiği konserin solistleri Tolga Salman ile Evrim Keskin izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

İzmir ve çevre ilçelerden Konser için gelen sanatseverler, Efes Antik Kentinde böyle bir konseri izlemekten büyük keyif aldıklarını dile getirdiler.


Bu haber 1076 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım