reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 02 Nisan 2015, 13:09 1038 Görüntüleme

40 yıldır Torbalı ile iç içeyim

reklam
reklam

Ön seçimde birinci olan Musa Çam ilçe ile ilişkisini anlattı: 40 yıldır Torbalı ile iç içeyim, 40 yıllık Tepeköylüyüm. 4 yıldır da her hafta sonu köylerdeyim. Torbalı örgütü yapılanları takdir etti, teşekkür ediyorum.

İZMİR genelinde hafta sonu yapılan ön seçimde 1. Bölge’de 14 ilçenin 13’ünde birinci çıkarak seçime damgasını vuran Musa Çam, Torbalı’da da açık ara birinci oldu. Torbalı’ya en çok vakit ayıran milletvekillerinden olan Çam’ın ilçe halkı ve ilçe örgütü ile sıcak teması sandığa da yansıdı. Parti içinde ve ilçede derin bir sempati beslenen başarılı siyasetçi ön seçim sonrası ilk kez gazetemize konuştu. Torbalı’nın kendisini çok sevindirdiğini söyleyen Çam, “Ben zaten 40 yıllık Torbalılıyım, Tepeköylüyüm. 40 yıldır ilçe ile iç içeyim” dedi.

HAFTA SONLARI TORBALI’DAYIM

Ön seçimde Torbalı’yı temsilen aday olan Sedat Uzunbay’a bile açık ara fark atarak birinci çıkan Musa Çam, ilçede son birkaç gündür en çok konuşulan konular arasında. İlçeye sık sık gelen Çam, özellikle taziyeleri, açılışları ve düğünleri kaçırmamaya özen gösteriyor. Sık sık köylerde objektiflerimize takılan Musa Çam, Torbalı’yı çok sevdiğini söyledi. Ön seçim sonucu gazetemize değerlendiren Musa Çam, “İzmir birinci bölgede 14 ilçenin 13’ünde birinci oldum. Torbalı ilçemizde de üyelerimizin gösterdiği ilgi ve alaka dolayısıyla birincilik aldık. 40 yıldır Torbalı ve köylerini geziyorum. Son 4 yıldır da her hafta sonu Torbalı’nın köylerini, mahallelerini dolaşıyorum. Torbalı’mızın sorunlarını, problemlerini, taleplerini TBMM’ye taşıdım. Vatandaşlarımızın acılarında, kederlerinde, sevinçlerinde ve mutluluklarında bizzat yanlarında oldum” dedi.

TORBALI BENİM AİLEM

Torbalı’nın kendisine karşı büyük bir vefa gösterdiğini söyleyen Çam, “Torbalı halkı ve örgütü yaptıklarımızı oyları ile takdir etti. Büyük bir ailem olan Torbalı örgütüne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 4 yıl daha Torbalı’ya hizmet etmeye var gücümle devam edeceğim. Örgütün vicdanı benim nerede durduğumu ne yaptığımı çok iyi biliyor. 44 yıldır büyük bir onurla, güvenle her kademesinde görev yaptığım partimin çok değerli üyeleri beni bağrına bastı. Çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 1038 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım