reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 09 Ocak 2015, 10:58 1072 Görüntüleme

Torbalılı kartallardan 500 öğrenciye mont

reklam
reklam

Torbalı ilçesinde bulunan Beşiktaşlılar Derneği, 37 farklı okuldan 500 öğrenciye soğuk kış mevsiminde kullanabilecekleri mont dağıttı.

Torbalı’nın en aktif sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Torbalı Beşiktaşlılar Derneği (TOBED), örnek olacak bir etkinliğe imza attı. Daha önce ‘ayakkabısız çocuğumuz kalmasın’ sloganıyla bin öğrenciye ayakkabı ve kırtasiye malzemesi dağıtan dernek, şimdi de ‘çocuklarımız üşümesin’ sloganıyla 500 öğrenciye mont dağıttı. Dağıtım etkinliğine Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Emniyet Müdürü Özer Yılmaz, Torbalı Özel İdare eski Müdürü Süleyman Kaya, İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serhat Kutlu, Ege Beşiktaşlılar İş Adamları Derneği Başkanı Mahir Kaplan ve birçok davetli katıldı.

Velilere seslendi

TOBED Başkanı Övünç Demir, “Torbalı Beşiktaşlılar Derneği olarak çocuklara hediye etmiş olduğumuz mont, bu güzel ülkede dayanışmanın, kardeşliğin, örflerimizin ve adetlerimizin, gün geçtikçe daha sıkı bir bağ ile bağlandığımızın simgesidir. Bizler eminiz ki; bu montu giyecek olan evladımız, ilk önce sizlere hayırlı bir evlat, daha sonra bu ülkeye hizmet edecek çalışkan, dürüst, ahlaklı bir kardeşimiz olacaktır. Ve bizler yine eminiz ki; çocuğumuz bir birey olduğunda ilkokula giden arkadaşlarına durumu el verdikçe mont veya montlar hediye edecektir. Bu nedenle bunu bir yardım olarak değil 20-30 yıl sonra çocuğumuzun da bizler gibi gelecek nesillere hediye etmek için vekâleten almış olduğu bir emanet olarak kabul edilmelidir” şeklinde konuştu.

Bu haber 1072 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım