reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 20 Ekim 2014, 13:50 865 Görüntüleme

Selçukta İşgaliye Harçları Meclisten Geçti

reklam
reklam

Selçukta 75 kuruş olan işgaliye harçlarının 50 kuruşa indirilmesi konusun görüşüldüğü meclis toplantısında oy birliğiyle kabul edilen bu karar Bakanlık onayı ile uygulamaya girecek.

Göreve geldiği ilk aylarda işgaliye ücretlerinin mutlaka düşürüleceği sözünü veren Selçuk belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, işgaliye harçlarının yüksek olduğu konusunda vatandaşların şikayetlerini dikkate alarak meclis gündemine getirdi.

Selçuk Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünün Matbu, vergi ve harç tarifesinin görüşüldüğü meclis toplantısında birinci, ikinci ve üçüncü gruba ayrılan söz konusu tarifede ücretlerin düşürülmesi meclis gündeminde oy birliği ile kabul edildi. Harçlarının yüksek olduğu konusunda vatandaşların Selçuk kamuoyunda tartıştığı mahiyeti ne olursa olsun çeşitli afiş vb. bildiriler ile günde metre karesinin 75 kuruştan işlem yapıldığı işgal harcının 50 kuruşa indirilmesi oy birliği ile kabul edild.

Kabul edilen madde Mali Hizmetler Müdürlüğünce Bakanlığa gönderildi. Konun Bakanlık onayından sonra işleme gireceği belirtildi.

Bu haber 865 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım